POREZNA ZA VRATOM

Financijski krah: Rastrošna zvijezda Beverly Hillsa pred bankrotom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekadašnja zvijezda Beverly Hillsa zapala je u velike financijske probleme.

Tori Spelling odrasla je u nezamislivom luksuzu i sada zbog toga ispašta. Iako bi neki vjerojatno da sada već uspjeli naučiti štedjeti usprkos odrastanju na visokoj nozi, Tori nije izvukla nikakvu pouku.

Pogledaj i ovo Tori Spelling (Foto: Profimedia) Ovo je ona?! Ovoj slatkici iz kultne tinejdžerske serije danas više nema ni traga, a zbog novog imidža mnogi je mijenjaju s Kardashiankom

Prethodnih godina natukla je ogroman dug na svojim bankovnim karticama, a sada joj je porezna sjela za vrat. Naime, nekadašnja zvijezda Beverly Hillsa i muž Dean McDermott godinama nisu plaćali porez te im je služba unutarnjih prihoda potpuno ispraznila račune.

 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

Prije tri godine dugovali su 707, 480.30 dolara, a budući da poreznoj nisu platili taj dug, oni su im sada ispraznili sve račune.

 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

Uz to, tuže ih zbog neplaćanja gotovo 90.000 dolara na kreditnoj kartici. To nije jedina nevolja koja je snašla ovu obitelj. Naime, zbog neplaćanja alimentacije bivšoj supruzi za njihova sada već 18 godišenjeg sina Dean bi mogao u zatvor, javlja FoxNews.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene