I TO SE DOGODILO

NAKON 20 GODINA Upoznajte novu Tori Spelling

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tori Spelling nakon 20 godina više nije plavuša.

Svi je znamo kao plavokosu Donnu iz tinejdžerske serije Beverly Hills, 90210. Od tada pa sve do danas Tori Spelling ostala je vjerna svojoj frizuri. No, vremena se mijenjaju, pa tako i životne želje. Tori je tako poželjela promijenit frizuru nakon dugih 20 godina. Pokleknula je novom trendu, a to je nježno roza boja kose koju imaju brojni celebrity. Glumica Hilary Duff i Adam Levine samo su neke od zvijezda koje imaju istu boju kose kao i Tori.

Pogledaj i ovo Tori Spelling (Foto: Profimedia) nije joj lako Posrnulu zvijezdu svi su zavoljeli zbog "Beverly Hillsa", a danas je u centru pažnje samo zbog turbulentnog privatnog života

Glumica se tako riješila svoje platinasto plave kose i sudeći prema fotografiji čini se zadovoljna.

'Pogodite u koju boju sam ofarbala svoju kosu?', pitala je Tori svoje pratitelje na Instagram profilu. 'Nakon što sam 20 godina bila plavuša, uzbuđena sam što sam napravila promjenu!', dodala je Tori.

 

A photo posted by Tori Spelling (@torispelling) on

'Složili smo se da bi uz njen ten isavršeno odgovarala pastelno roza boja kose', otkrio je za E!News frizer 43- godišnje Tori.

Podsjetimo, Tori Spelling je u braku s Deanom McDermottom, a imaju četvero djece. Par se upoznao u Ottawi na snimanju televizijskog filma 'Mind Over Murder',

 

A photo posted by Tori Spelling (@torispelling) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene