Božić s obitelji

Ignorira muževu prevaru i hvali se svojom obitelji!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tori Spelling ne želi komentirati navode o suprugovoj prevari te je umjesto toga objavila božićni obiteljski video.

Samo dva dana nakon što je na blogu podijelila fotografiju svojih četvero djece i zahvalila se za sve blagoslove tijekom blagdana, bivša zvijezda 'Beverly Hillsa' Tori Spelling objavila je video na Youtubeu u kojem njezina djeca otvaraju božićne poklone.

Pogledaj i ovo Tori Spelling i Dean McDermott prelomila je Zvijezda Beverly Hillsa snimljena tijekom burne svađe sa suprugom, otišla je u suzama pa je donijela i konačnu odluku!

Spavala je s njim, kad već njegova žena neće!

'Ne mogu vjerovati da je Božić već prošao. Imali smo tako zabavan dan družeći se kod kuće, odmotavajući poklone, uživajući u domaćim kolačima i gledajući filmove. Jako sam zahvalna na svojoj obitelji', napisala je poznata plavuša u svom postu, koji je nazvala 'Božićno jutro kod McDermottovih'.

Video prikazuje 5-godišnju Stellu i 6-godišnjeg Liama kako odmotavaju svoje božićne poklone dok su još u pidžamama na božićno jutro. Jednogodišnji Finn također se smije u videu, a tata Dean McDermott može se čuti u pozadini.

'Snimila sam video Liama i Stelle kako otvaraju poklone od Djeda Božićnjaka na božićno jutro', napisala je ponosna mama na svom blogu. 'Liamu se sviđaju njegovi pokloni, Stella, moja mala kuharica, bila je jako uzbuđena kad je dobila svoj 'Cake-pop Maker'. A Finn je smatrao kako je njihovo uzbuđenje zbog poklona urnebesno smiješno! Hattie Cat je bila previše okupirana novom Barbie kućom iz snova tako da nam se nije pridružila. Kako ste vi proveli Božić? Voli vas, T', napisala je Tori.

Njezin drugi post na blogu, u kojem se zahvaljuje na svojoj obitelji, objavljen je dok mediji izvještavaju o McDermottovoj nevjeri i ženi koju je upoznao u Torontu i s kojom je navodno prevario suprugu. Ni Tori ni Dean nisu komentirali optužbe o prevari.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene