šokantno

Bankrot velike zvijezde: Umjesto da skrbi za petero djece ona brine o botoksu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najveća briga Tori Spelling je kako naći novac za kozmetičke tretmane.

Zvijezda tinejdžerske serije "Beverly Hills 90120", Tori Spelling, je već prije snimanja ove serije iz 90-ih, uživala u zvjezdanom statusu. Nakon tatine smrti nije dobila milijunsku novčanu svotu koju je priželjkivala.

Pogledaj i ovo Tori Spelling što je sad to? Nove fotografije zvijezde kultne serije zabrinule su javnost, napustila je bolnicu u kolicima i prekrivena modricama!

Međutim, Tori se snašla i sa suprugom Deanom snimala je reality o njihovom životu, imala je i nekoliko manjih uloga u tv serijama i osmislila je svoju liniju nakita.

Financije joj nisu jača strana, trošila je više nego je zarađivala, a njenom suprugu prijeti zatvor zato što već godinu i pol nije platio alimentaciju bivšoj ženi. Krajem travnja uslijedili su i novi financijski poblemi. Država je poznatom paru ovršila bankovne račune kako bi namirila porezno dugovanje u iznosu od gotovo šest milijuna kuna.

 

Tori i Dean u ožujku dobili peto dijete, ali nju više brine što ne može ići na redovite tretmane botoksom.Poznanici su šokirani time što su joj važniji kozmetički tretmani od prehranjivanja vlastite djece.

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene