7 obmana

Sve su nas zavarale - 'To nisam ja gola!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mislite da bi glumice učinile sve za slavu, da bi se skinule do kraja za potrebe snimanja nekog filma? Ipak nije tako - u potpunosti! Za potrebe snimanja vrućih scena većina njih uzme dvojnicu, a sada su sve otkrivene!

Što biste rekli kada bismo vam otkrili kako najslavnije filmske scene ove slavne glumice uopće nisu snimile, već njihove dvojnice! Donosimo vam Top 7 najboljih filmskih obmana!

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston Nije mogla ni govoriti Iscurio zaboravljeni intervju Jennifer Aniston, zbog jednog je pitanja tiho plakala nekoliko minuta: "Izgledala je kao da su je uboli u srce"

Brooke Shields pokazala je svoju zaobljenu stražnjicu kao 14-godišnjakinja 1980. godine u filmu 'Plava laguna', no tada je glumica imala dvojnicu koja ju je zamijenila u toj sceni. Ako mislite da ste vidjeli njezino golo tijelo, prevarili ste se.

Top 10 najseksi filmskih scena

Španjolska ljepotica Penelope Cruz bila je trudna za vrijeme snimanja filma 'Pirati s Kariba 4', pa je njena mlađa sestra Monica uskočila. Isplati se imati dobre gene!

Jennifer Aniston u filmu 'We're the Millers' koristila je dvojnicu u sceni gdje se pojavljuje u donjem rublju. Dvojnica je imala gotovo identičnu kosu kao poznata glumica, ali ako malo bolje pogledate vidjeti ćete da je njena kosa puno svijetlija od kose slavne glumice.


Mila Kunis u filmu 'Friends with benefits' navodno je pokazala seksi guzu, međutim razočarati ćemo vas još jednom. Iako je Mila u jednoj sceni pokazala grudi, mislila je kako treba ići polako sa razotkrivanjem intimnih dijelova, stoga je unajmila dvojnicu koja je umjesto nje pokazala svoju guzu.

Geena Davis je imala plaćenu dvojnicu u filmu 'Thelma and Louise', međutim dvojnica Julie Strain nikad nije uskočila u vruće scene sexa sa neodoljivim Bradom Pittom. Geena se počela osjećati ugodno u ljubavnim scenama, tako da ju nisam zamijenila a bila sam plaćena', izjavila je Julie Strain. Zasigurno joj je bilo jako teško zbog toga!


Zaobljena stražnjica Angeline Jolie u filmu 'Wanted' izgleda kao da nije vlasništvo glumice, već njene dvojnice. Guza u sceni je malo više zaobljenija, nego guza Angeline Jolie. Ako su tetovaže lažne, zašto ne bi bila i guza?

Julia Roberts u filmu 'Pretty Woman' uglavnom je sve scene odglumila sama, osim one koja možda nekako najviše obmanjuje javnost. Naime, radi se o filmskom plakatu na kojem ona stoji pored Richarda Gerea u ružičastom topu, e pa... to očito nije ona!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene