Top 5

FOTO Poznati koji bi SVE učinili da vrate staru ljubav!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amorova strelica nikoga ne zaobilazi, pa tako ni poznate zvijezde.

Neke zvijezde bi učinile sve što je u njihovoj moći da vrate staru ljubav.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 3 Od psića do wc-daski Bizarni zahtjevi slavnih: Evo što im sve organizatori moraju omogućiti, popis je poprilično dug

Kod mnogih se napor isplatio! Donosimo vam top 5 hollywoodskih zvijezda koje su nakon prekida nastavile svoju ljubavnu vezu.

Od kad se oni druže?

Justin Bieber i Selena Gomez

Svima je poznato kako se mladi pjevač trudio kako bi ponovno pridobio lijepu Selenu. Justin je poduzimao razne akcije, od objava na društvenim mrežama u kojima piše kako je upravo ona ' elegantna princeza' do putovanja čak i u Teksas samo kako bi je vidio. Izgleda da se trud u njegovom slučaju isplatio, mladi par ponovno je zajedno.

Kourtney Kardashian i Scott Disick

Ove reality zvijezde nedvojbeno obaraju rekorde prekida i pomirenja. Nakon rođenja djeteta, kod slavnog para nastali su problemi. Scott je široj javnosti bio poznat po svojim ekscesima, no 'skulirao' se samo kako bi opet mogao pronaći put do svoje voljene.

Robin Thicke i Paula Patton

Popularni pjevač svim silama pokušava zadobiti natrag ljubav svoje Paule. Od dana kada su se rastali, svakodnevno joj šalje cvijeće i posvećuje joj govore na koncertima. Izgleda da mu ne ide baš za rukom, no dat ćemo mu još malo vremena.

Pink i Carey Hart

Najčešće su muškarci ti koji se trude kako bi spasili ugasli plamen ljubavi. No, u ovom slučaju riječ je o poznatoj pjevačici Pink koja je na vrlo kreativan način učinila sve kako bi njih dvoje opet bili skupa.
Pjevačica je u jednom intervjuu otkrila kako je napravila album od zajedničkih slika i svih koncertnih ulaznica koje joj je Carey poklonio. U album je stavila papire za razvod koje nije potpisala te dodala 'Sve je sada na tebi'. Očito je plan upalio i njih dvoje su opet sretni.

Kristen Stewart i Robert Pattinson

Ovaj prekid dobro nam je poznat. Brujalo se o aferi mlade glumice s redateljem Rupertom Sandersonom te da joj Pattinson nikada neće oprostiti.
Kirsten se pokajala zbog svog preljuba iako joj ni to nije pomoglo - nakon kratke obnove ljubavi opet su se razišli.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene