Pjevačica otkrila stihove

Tony Cetinski: 'Ja da sam žena, imao bih najviše torbica u gradu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Scena Dnevnika Nove TV otkriva što to ljubomorno u ormaru skrivaju Severina, Branka Krstulović, Iva Balaban.. ali i Tony Cetinski.

Naš svjetski proslavljeni model Kristina Bradač bacila se u poduzetničke vode - lansirala je liniju torbica potpuno izrađenih u Hrvatskoj. Promocija je tako bila prilika da kod naših slavnih dama provjerimo koji su njihovi fetiši - za koje bi dale zadnju kunu. Scena Dnevnika Nove TV otkriva što to ljubomorno u ormaru skrivaju Severina, Branka Krstulović, Iva Balaban.. ali i Tony Cetinski.

>> Tony Cetinski o svojoj djevojci: 'Baš je dobro biti zaljubljen u damu!'

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Ti mračni predmeti ženskih maštarija - nikad ih nemamo previše i uvijek neke nedostaju.. Ženski fetiši jednoglasno se svode na dvije riječi - cipele i torbe.

'većina žena voli najviše cipele a ja sam zapravo oduvijek više voljela torbe i rađe bi bila u nekim japankama običnim i imala super torbu',, kaže Kristina Bradač.

U najviše slučajeva žene se ne libe i posljednju kunu uložiti u svoj fetiš.

'Sve samo da vidim lijepi pogled na ormar, mislim, da to liječi dušu', kaže Severina.

No, da ne mislite da su samo žene veliki kolekcionari...

'Imam previše fetiša - ja da sam žena, imao bih najviše torbica u gradu', rekao je kroz smijeh Tony Cetinski pa dodao: 'Imam previše tenisica cipela pa i to svako malo napravim inventuru, Sanas sam dao cijeli karton onoga što neću nositi bratu, opet'.

A najčešće od ženskih ormara profitiraju i sestre, nećakinje i prijateljice.

'Darujem i nećakinjama, one prođu dobro, ali doduše nitko nema moju nogu, što je super! Ja sam nekako Pepeljugina sestra - uska, a dugačka', rekla je Severina.

A dok bira koje će cipele obuti za jedan od sljedećih nastupa u Sarajevu, Varaždinu i Osijeku - Severina sprema i novu pjesmu - prve stihove objavila je na Facebooku: 'Robinja ne ljubi ko dama'.

'za dvoje krevet, ali spavam sama kao da postim sred ramazana', otkrila je i ostatak teksta pjevačica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene