Za to je zaslužna ona

Tony Cetinski bivše ljubavi ostavio iza sebe – opet je sretan!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kaže se kako su bivše ljubavi bivše s razlogom, a Tony Cetinski opet je pronašao sreću i to više pred nikim ne skriva. I sam je priznao kako je jako romantičan...

Naš poznati pjevač Tony Cetinski do sada je svoj ljubavni život uvijek potajice čuvao od javnosti, no od svoje svoje nove ljubavi Dubravke Dujak se ne odvaja. Rado se s njom pojavljuje na društevnim događanjima, a atraktivna Dubravka uvijek plijeni pažnju fotografa.

Pogledaj i ovo showbuzz Koja guza! Vruće hlačice Tonyjeve djevojke: Pokazala utegnutu pozadinu

>> Vruće hlačice Tonyjeve djevojke: Pokazala utegnutu pozadinu

Njih dvoje pojavili su se zajedno i na otvorenju luksuznog Hotel Boutiquea 9, a Dubravka svojeg Tonyja je pratila i na koncertima tokom ljetne turneje.

Zajedno su i proveli ljetni godišnji odmor, što su fotoreporteri i zabilježili. 'Uživamo i sretan sam. Ja sam jednostavno neizlječivi romantik', rekao je Tony za inMagazin.

>> Otkriveni novi detalji bračnog života estradnog para

Plava i visoka, potpuno je drugačiji tip od Tonyjevih ostalih bivših partnerica. Prije nje, ljubio je 38-godišnju menadžericu Sandru Mulvaj koja živi u Rijeci. No ta veza očito nije dugo potrajala. Ipak, Sandra je izgledom ličila na Tonyjeve bivše supruge; Antonelu Butigan s kojom ima sina, te  Ivanu Nobilo s kojom je dobio kćer - lako je primijetiti kako je Dubravka fizički drugačija, od njegovih ostalih bivših djevojaka.

Nova ljubav i nedavan gubitak kilograma dobro je djelovao i na Tonyja, pa je sada vidno opušteniji i sretniji. Kako je Dubravka voditeljica fitness & wellness centra, očito je dobro djelovala na slavnog pjevača. Promjena je dobra, samo joj se treba prepustiti. ;)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene