Najavio Lisinski

Tonči Huljć: U mojoj je kući žena uvijek u pravu, a ja sam spreman biti dida

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Nemam tremu uoči Lisinskog', rekao je Tonči Huljić na Narodnom radiju najavivši koncert svog banda Madre Badessa u Zagrebu 27. Prosinca.

Uz pomoć slušatelja odabrao je da će se koncert zvati 'Tonči Huljić @Madre Badessa pod borom: Bog, lavur, iće i piće', s obzirom da će se istoimeni polusatni film prikazati u Lisinskom uoči koncerta. 'Bit će dosta duha. Svirat ćemo pjesme koje još nisu izdane, ali i moje pjesme koje sam radio za druge izvođače u drugačijem aranžmanu. Do koncerta ću završiti nadam se i naslovnu pjesmu za sljedeći album, koji će se zvati Papak', otkrio je Huljić.

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"

Najavio je koncert i u Sava Centru u ožujku sljedeće godine, a Split će još pričekati. 'Nemam gdje u Splitu svirati. Taman nam fali jedna mala dvorana poput Lisinskog. Mi na žalost imamo samo diskoteke, gdje se popneš u dva ujutro na pozornicu i siđeš u četiri, a ja sam ipak čovjek u godinama. No negdje u Splitu moram napraviti koncert, makar blizu doma', rekao je Tonči koji je projekt Madre Badessa nazvao najbitnijom stvari u umjetničkom izričaju druge polovice života.

Tonči Huljić priprema veliko iznenađenje!

'Sve je počelo kad sam bio na puhijadi u Dolu na Hvaru. Povela se interesantna rasprava među mojim rođacima koji su diskutirali da bi se Hvar trebao odcijepiti od ostatka svijeta. Mi smo to sve slušali, Vjekoslava je zapisivala što se tamo priča i kad smo radili tekstove tu smo večer često spominjali', rekao je Tonči koji je u „da ne“ kvizu priznao da je njegova žena uvijek u pravu, a on da je spreman biti dida.
Za Doris Dragović je rekao da imaju odnos brata i sestre. 'On je glazbeni genij koji to čovjeku dokazuje na dnevnoj bazi i to si nikada nisam uspjela rastumačiti. Samo naprid pivat ćemo skupa', dala je podstrek svom autoru Doris, javivši se u eter.
U emisiju se uključio i Halid Bešlić, koji je bio tajni gost, a Huljić je na neviđeno morao pripremiti pet pitanja za njega, koje nije smio promijeniti.

'Ajme pitanja su katastrofa, za jednog ozbiljnog čovjeka od drugog ozbiljnog čovjeka', smijao se Huljić, a među ostalim pitao je Halida jesi li siguran da je muško.

'Pa men' se čini da', odgovorio je Bešlić, koji je rekao da je Tonči čovjek na Balkanu koji ima najviše energije te da očekuje jednu njegovu pjesmu za sljedeći album.
Huljić je otkrio i da priprema novu seriju, da je pjesmu Magazina 'Ti si želja mog života' trebao pjevati Miroslav Ilić te da je na neviđeno pristao biti gost u spotu repera Filtilena.

'Pjevačica Magazina mora biti plavuša. Nisam sklon tom razmišljanju, ali publika je', rekao je Tonči, kojem je kaže svejedno što Hrvatska ove godine ne sudjeluje na Eurosongu, kad on ne nastupa. No nije isključio mogućnost da ga na sljedećem Eurosongu slušamo kao jednog od autora pjesme za neku drugu zemlju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene