Samo ljubav ostaje

Tom: 'Depresija ju je uništila. Izgubila je sjaj u očima koji mi najviše nedostaje'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njihov brak je vjerojatno jedan od najdužih celebrity brakova, imali su uspone i padove, ali još su uvijek zajedno.

Tom Jones dugi je niz godina aktivan na glazbenoj sceni i iza sebe ima brojne hitove koje slušaju generacije. Njegov život ispunjen je seksualnim eskapadama i postoji tvrdnja kako je spavao s više od 250 djevojaka. Njegova supruga Linda sve je to znala, ali nikada ga nije napustila. Možda baš u tome leži razlog njene depresije u koju je upala još kao vrlo mlada i nikada se od nje nije oporavila.

Pogledaj i ovo Tom Jones (Foto: Getty Images) slavi 80. rođendan Varao je suprugu s tisućama žena i ima dijete s drugom, no do njezine smrti su ostali u braku

Jedna od Jonesovih ljubavnica, Charlotte Laws, koja tvrdi da je bila s Tomom u vezi tri godine, izjavila je kako je on uvijek poštivao i volio svoju suprugu, nije se opijao ni drogirao. Ruku na srce, slaba je to utjeha kada godinama varate osobu koju volite.

Na vrhuncu slave spavao je s 250 djevojaka godišnje

Jones je u intervjuu za 'Sunday Times Magazin' izjavio: 'Linda je moja jedina i najveća ljubav iako više nije ona ista žena u kojou sam se zaljubio'.

Prvi put je otvoreno progovorio o Lindinoj depresiji s kojom se jako dugo bori, još od srednje škole. 'Zatvorila se u četiri zida i ne osjeća se dobro kada mora napustiti kuću. Depresija ju je uništila', rekao je Jones.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene