NIJE ODOLIO

KAKVO IZNENAĐENJE Prišao mladencima i učinio im vjenčanje nezaboravnim

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladom je paru uoči vjenčanja prišao slavni Tom Hanks.

Ovi mladenci nisu ni sanjali da će imat vjenčanu fotografiju s Tomom Hanksom. Neuobičajena situacija dogodila se dok su Elizabeth i Ryan pozirali u parku. Tom Hanks u tom je trenutku prolazio njujorškim Central parkom, a kada je ugledao mladence jednostavno im je morao prići i čestitati im.

Pogledaj i ovo Tom Hanks Pravi buntovnik! Sina Toma Hanksa često nazivaju crnom ovcom obitelji, a javnost ga je zapamtila po ekscentričnim ispadima, evo kako izgleda!

Fotografkinja Meg Miller ovjekovječila je taj trenutak, a legendarni glumac s njima je 'opalio' jedan selfie kako bi i on imao uspomenu na taj dan.

"Bili smo usred snimanja kad je on jednostavno došao do nas i predstavio se riječima 'Zdravo, ja sam Tom Hanks.", rekla je Meg Miller, piše PaigeSix.

 

Yesterday's wedding was so beautiful! Elisabeth and Ryan you planned one amazing celebration. The icing on the cake was @tomhanks stopping in Central Park to wish them congratulations. #megmillerphotography #newyork #nyc #nyminute #celebrity #brideandgroom #tomhanks #weddingdress #wedding #weddingday #blacktie #centralpark #blackandwhite #huffpostido #stylemepretty #weddinginspiration #selfie #celebritysighting

A photo posted by Meg Miller Photography (@megmillerphotography) on

Ovo nije prvi put da je romantični Tom, koji je u braku s glumicom Ritom Willson, napravio ovakvu gestu. Naime, 1993. godine, Tom je također bio u prolazu kada je zatekao dvoje mladenaca kako izlaze iz crkve. Glumac je odmah dotrčao i čestitao im početak njihove bračne avanture.

Nema sumnje, Tom je u dubini duše čisti ljubitelj romantike.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene