Bolne uspomene

TKO IMA, NA NJEGA SE LIJEPE Cruise prodao raskošna zdanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je na tržište stavio svoju kuću u Coloradu, Tom Cruise je to isto učinio i sa vilom na Beverly Hillsu.

Čini se kako zvijezdu filma 'Nemoguća misija' previše stvari podsjeća na svoje bivše žene. Tako je Tom Cruise prodao svoju vilu na Beverly Hillsu za 27,6 milijuna funti gdje je prije razvoda živio sa svojom trećom ženom, Katie Holmes.

Pogledaj i ovo Katie Holmes i Tom Cruise Bili su zlatni par! Fotograf bajkovitog vjenčanja Toma Cruisea i Katie Holmes otkrio dosad nepoznate detalje tog dana i jesu li stvarno bili zaljubljeni!

Godinu prije toga je prodao i svoje imanje u Hollywoodu za 7,8 milijuna funti. Zadnja u nizu je kuća u Coloradu koju je stekao tijekom svog drugog braka sa Nicole Kidman. Cruise je i tu kuću nedavno stavio na prodaju. Vrijednost nekretnine je procjenjena na 40.7 milijuna funti, a vlasnik nove nekretnine se još uvijek traži.

Raskošna kuća na Beverly Hillsu, gdje je glumac živio sa Katie Holmes, s kojom se rastao 2012. godine, navodno je kupio američki milijarder Leon Black. Kuća ima sedam soba, devet kupaonica, tenisko igralište, bazen, dječje igralište, vinski podrum te posebnu sobu za kušanje vina. Pravi hedonizam, zar ne?


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene