Romansa na pomolu

Potajno viđa novu ljubav i želi opet imati obitelj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tom Cruise bio je u sedmom nebu nakon spoja s glumicom Laurom Prepon, s kojom se zbližio preko scijentologije.

Par se zna već neko vrijeme, no čini se kako je prijateljstvo preraslo u romansu. Tom Cruise izveo je glumicu na večeru u The Manor Hotel u Los Angelesu, koji je omiljen među sljedbenicima scijentologije.

Pogledaj i ovo Suri Cruise s majkom Katie Holmes i prijateljicama (Foto: Profimedia) Kako je narasla! Odrekao se kontroverzne vjere kako bi napokon vidio kćer? Nakon godina razdvojenosti, poželio je biti u njezinom životu

'Možda se čini kao čudan odabir, no 'The Renaissance' je vrhunski restoran koji poslužuje francusku/kalifornijsku kuhinju', otkrio je izvor za britanski magazin Grazia.

'Pokupio ju je svojim vintage autom, znajući da je jedan od njezinih omiljenih, te je naručio bocu Merlota iz 1979. godine, koji ih je dočekao na stolu kad su stigli. Proveli su tri sata smijući se i šaleći. Bilo je očito kako je Tom u sedmom nebu nakon spoja. I drugi spoj su dogovorili u restoranu, a potom mu je glumica bila pratnja na večeri kod Johna Travolte.'

Vjeruje se da Tom potajno viđa glumicu te da provode puno vremena zajedno. Prema izvorima, vjeruju da se on želi skrasiti i imati obitelj.

'Toma nismo vidjeli ovako sretnog još od njegovog razvoda s Katie', dodao je izvor.

'Tom zna Lauru već nekoliko godina i u istom su društvu, zajedno s Johnom Travoltom i njegovom suprugom Kelly Preston. Oduvijek je bio fasciniran njome, još otkako ju je vidio u 'Orange Is the New Black', a sada je to preraslo u privlačnost. Stoga je skupio hrabrost i pozvao ju na spoj.'

Napokon se zna razlog razvoda slavnog para!

Tomova bivša supruga Katie Holmes također pokazuje da je krenula dalje. Odlično se zabavila na snimanju novog filma u Južnoj Africi te je ostala u dobrim odnosima s Tomom zbog dobrobiti njihove kćeri Suri.

'Katie prošla kroz toliko toga u životu i preživjela, prošlost ostavlja za sobom. Ima Suri, svoju karijeru i sjajne prijatelje. Dovoljno je jaka da se nosi sa svime', rekao je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene