Viđaju se jako rijetko

Jako, jako tužno. Tom Cruise izbjegava pitanja o Suri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tom Cruise izbjegava razgovor na temu kćerkice Suri. Zadnji put su zajedno fotografirani prije čak četiri godine.

Tom Cruise našao se na osudi javnosti jer nije želio previše pričati o svojoj 11-godišnjoj kćerci Suri. Naime, Cruise je na pitanje ima li malena njegove glumačke gene brzo preusmjerio razgovor na sebe. Za The Sydney Herald rekao je tek: "Nikad ne znaš, nikad ne znaš". Trenutno promovira film "Mumija", a povodom toga odgovarao je na spomenuta novinarska pitanja.

Pogledaj i ovo Tom i Suri Cruise je li moguće? Legendarni glumac zbog bizarnog kulta nije vidio kćer već deset godina, a sada je napokon odlučio to promijeniti?

"Jednostavno volim snimati filmove, to radim cijeli svoj život. Trenutno snimam "Nemoguću misiju". Došao sam iz Francuske kako bih danas mogao biti ovdje, radim na postprodukciji jednog filma koji izlazi ovog kolovoza i pripremam se za snimanje još dva filma", rekao je glumac.

Reakcija glumca na pitanje o kćeri ne bi nimalo začudila, da nije objavljeno kako Tom Suri nije vidio već tri godine. Otkako se rastao od Katie Holmes, Tom navodno ne viđa ni malenu baš često. Nažalost, posljednji put su zajedno fotografirani prije čak četiri godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene