Samo prijatelji ili ...

Novi hollywoodski par skriva svoju vezu!?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jesu li oni novi hollywoodski par?

Mili Kunis i Ashtonu Kutcheru par su koji se družio na setu snimanaj popularne serije 'Lude 70-te'. Tom Cruise nije glumio u toj seriji, ali je navodno bacio oko na ljepoticu koja je glumila upravo u toj seriji.

Pogledaj i ovo Katie Holmes i Tom Cruise Bili su zlatni par! Fotograf bajkovitog vjenčanja Toma Cruisea i Katie Holmes otkrio dosad nepoznate detalje tog dana i jesu li stvarno bili zaljubljeni!

Snimati će se (opet) 'Top Gun 2'!

Mediji su počeli pričati o novom hollywoodskom paru, Lauri Prepon i Tomu Cruiseu, koji se navodno viđaju još od studenog.
Prva šuškanja o njihovoj vezi krenula su upravo tad kad su i viđeni na romantičnoj večeri, ali njegovi glasnogovornici su sve demantirali rekavši kako su Laura i Tom samo dobri prijatelji.

Nije trebalo dugo da se počne pričati o tome da tu ima i nešto više od samog prijateljstva. Njih sve dvoje čini se jako trude biti što tajnovitiji i sakriti se medija dok veza ne bude potpuno ozbiljna, piše Daily Mail.

Osim što su oboje osvojili srca milijuna gledatelja diljem svijeta, Laura i Tom su pripadnici Scijentološke crkve što je definitivno jedna od najbitnijih stavki na listi idelane žene Toma Cruisea.

'Drugi put su se našli na spoju u istom restoranu gdje su bili i prvi put, a nakon toga su se našli većč idući vikend. Stvari su postale ozbiljnije kad ju je Tom odveo na večeru kod obitelji Johna Travolte', pisali su prošle jesenas američki mediji.

Par ovog puta nije demantirao, ali ni potvrdio svoju vezu.

Bivša supruga Toma Cruisea, Katie Holmes nakon više od 10 godina opet radi. Pokrenula je karijeru u još neimenovanom showu koji će se emitirati na ABC-u.

Protekle dvije godine Katie se prilagođavala na novi život u New Yorku gdje se preselila s kćerkicom Surie nakon rastave od Toma Cruisea.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene