ima li istine?

Trač koji trese Hollywood: U tajnoj su vezi već 30 godina?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se već dugo šuška kako strani glumci 'igraju za drugu momčad', sada je trač opet isplivao među američke tabloide...

Je li moguće? Mnogi su se pitali nakon pto su pročitali naslov kako su Tom Cruise i John Travolta u tajnoj vezi! Američki tabloidi ih ne štede, a pa donose navodne informacije o njihovim 'tajnim vikend susretima'. Hollywoodom kruže tračevi kako se Travolti svidio Cruise još u filmu 'Risky Business' iz davne 1983.

Pogledaj i ovo John Travolta Jedan od omiljenih Nakon ovog filma karijera mu je procvjetala, a onda su mu život obilježile tragedije, možete li vjerovati da ima već 70 godina?

Tom Cruise i u petom nastavku 'Nemoguće misije' žari i pali u akcijskim scenama

Oscar 2015 - Idina Menzel napokon je dočekala svojih pet minuta i osvetila se Johnu Travolti

Zanimljivo je i to da su zajedno krenuli u scientološku crkvu, a američki mediji pišu kako su njih dvoje već 30 godina u tajnoj vezi. Ozbiljne su optužbe vani, no Cruise i Travolta nisu još ništa komentirali oko te teme. No, to nije i prvi put da je John Travolta umješan u gay skandal. Prije pet godina pojavila se knjiga autora Roberta Randolfa koji tvrdi da je Travolta imao brojne ljubavnike, a 2012. pojavio još jedan muškarac koji je tvrdio da mu je poznati glumac ponudio 200 dolara za seks.

Iako se sam nije oglašavao po tom pitanju, i Travoltu prate gay glasine. Neko se vrijeme pisalo kao je bio u vezi s pjevačem Robom Thomasom, te s kolegom iz 'Nemoguće misije' Jeremyjem Rennerom... šuška se i kako je Tom prepustio brigu nad kćeri Suri bivšoj supruzi Katie Holmes kako ona ne bi otkrila njegove sklonosti. Što vi mislite, ima li istine u ovom traču? 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene