Novi dom

Uložili su preko 20 milijuna dolara, a sada je se želi riješiti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izgleda kako je slavni par spreman za nove izazove, a svoju veliku vilu stavili su na prodaju.

Slavna manekenka Gisele Bundchen i njezin suprug sportaš Tom Brady žene novi dom. Zato su na prodaju stavili svoj ogromni luksuzni dom u kojega su uložili čak 20 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Gisele Bundchen - 4 Brzo ga je preboljela Razvela se od supruga jer je odabrao nogomet umjesto nje, ali predivna manekenka osmijeh s lica od tada ne skida

Lifestyle četvrtak: Najljepše žene svijeta otkrile tajne svojih oblina!

Njihova vila iz snova izgleda to ipak nije, iako luksuzno izdanje ima čak šest spavaćih soba, veliku kuhinju u kojoj bi poželio kuhati svaki gurman, kućnu knjižnicu, teretanu kako bi mogli održavati svoju top formu, bazen... sve što su poželjeli, to su i stavili u svoju vilu, no sada je ipak žele prodati.

'Gisele i ja imamo veliku obitelj i jako puno dijete u mojoj i njezinoj obitelji. Napravili smo ovu kuću kao utočište za našu užu i širu obitelj kako bi svi zajedno mogli uživati. Bilo nam je važno 'posaditi korijene' za našu obitelj, a kako oboje volimo kreativne poslove od početka smo željeli renovirati kuću', rekao je slavni sportaš.

Vila se sada prodaje za 50 milijuna dolara, a slavni par se seli u Boston. Za onoga tko će kupiti vilu, korisno je znati kako su im prvi susjedi bili glumac i bivši guverner Arnold Schwarzenegger i njemački supermodel Heidi Klum. Pitamo se sada samo jedno - gdje će Gisele sada vježbati yogu?

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene