Vjerovali ili ne...

Tajni život slavnog glumca: 'Ima harem žena, živi kao kralj!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac je otkrio brojne pikanterije o svom kolegi pa je rekao kako Arnold svakog dana vježba na travnjaku ispred kuće s golišavim muškarcima i kako ga posjećuje pet različitih žena!

Tijekom jednog intervjua, glumac Tom Arnold otkrio je tajne iz privatnog i ljubavnog života SVOG KOLEGE, Arnolda Schwarzeneggera.

Pogledaj i ovo Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 2 sjećate se ''blizanaca''? Nakon skoro 40 godina sastali su se glavni akteri ove urnebesne komedije, pogledajte kako je izgledao njihov ponovni susret!

>> Arnold Schwarzneger i Vladimir Kličko na Twitteru razmjenjuju fotografije svojih mišića

Naime, Tom je ispričao kako Arnie ima harem žena koje ga 'čine sretnim' svaki dan. 'Ima veliki libido pa ima nekoliko žena koje ga svakodnevno posjećuju. Barem nije usamljen', ispričao je komičar te dodao kako Arnoldu to dođe kao tjelovježba. 'On kaže kako to radi pet puta na dan, bitno mu je biti u formi', otkrio je.

Osim toga, otkrio je i kako u njegovom domu žive polugoli mišićavi muškarci slični njemu te oni zajedno vježbaju. 'Vježbaju na njegoom travnjaku i to u donjem rublju. Schwarzenegger živi kao kralj', kaže Tom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene