Glumac iskreno

'To su nevjerojatni ljudi, svi su tako puni seksualne energije!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni komičar odlučio je pozvati ljude da dođu kod njega u vilu kako bi svi zajedno uživali u njegovom omiljenom hobiju...

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Dodjela medalja Katy rangirala ljubavnike po umijeću u krevetu: Jako je zanimljivo prvo mjesto...

Kako je voditelj satova joge u centru u koji je inače išao dobio otkaz, komičar i glumac Russell Brand pozvao je kolege da dođu vježbati kod njega kući.

Tako je Russell svoj dom U Los Angelesu pretvorio u mjesto gdje seokupljaju svi istinski ljubitelji joge. Kako je Već sljedeći dan u kući mu je bilo stotinu ljudi!

>> Katy čestitala bivšem na 10-godišnjoj apstinenciji

'To su nevjerojatni ljudi, svi su tako puni seksualne energije, to treba kontrolirati', rekao je komičar i otkrio da na satove dolazi i Demi Moore koja je za njega prekrasna osoba i fizički i karakterno. Russell je odmah i demantirao glasine kako su on i Demi u ljubavnoj vezi.

Podsjetimo Russell se prošle godine rastao od pjevačice Katy Perry koja je sad u vezi s glazbenikom johnom Mayerom. Russell je pak tijekom prošlog ljeta kratko izlazio s Geri iz nekad ultra popularne grupe Spice Girls. Komičar nikad nije skrivao svoju ljubav prema tulumarenju, ali tvrdi kako se već deset godina ne drogira. Štoviše, na tome mu je nedavno čestitala i bivša supruga!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene