Mamina je zadnja

Tko želi hodati s njenim kćerima prvo mora dobiti njezin pristanak!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mlade reality zvijezde ne mogu biti u vezi s kim žele, već s dečkima koje odobri njihova mama!

Kendall (18) i Kylie (16) Jenner ne mogu biti u vezi s kim one žele, već samo s dečkima koji su poznati i medijski eksponirani, piše Hollywood Life. O tome pak odlučuje njihova majka Kris Jenner.

Pogledaj i ovo showbuzz priča o uspjehu Dale su novo značenje riječi slava i dobro unovčile svaki svoj potez, a sve je započelo snimkom seksa tadašnje asistentice Paris Hilton

'Htjela je da odem na operaciju nosa s 9 godina! Bila sam šokirana!'

'Ako želi hodati s jednom od sestara Jenner, potencijalni dečko mora biti popularan i u središtu pozornosti', otkrio je izvor blizak Kardashianovima. 'Potencijalni dečko mora se prvo sastati s Kris te ona mora dati svojoj kćeri 100-postotni blagoslov', dodaje.

Kris je bila oduševljena kada se pisalo o Kendall i Harryju Stylesu iz One Directiona. Ona bi napravila sve samo da njih dvije postanu slavne poput starijih sestara. Navodno je upravo to bio razlog velikih svađa Kris i njenog sada već bivšeg supruga, koji je želio omogućiti djevojkama normalan život.

'Kris bi za slavu i novac napravila sve. Ona Kendall i Kylie vidi kao novi poslovni projekt. Djevojke ju zasad slušaju jer žele biti poput velikih sestara', rekao je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene