Na ulicama New Yorka

Tko to ljubi Kim? Kanye ne izgleda sretno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada su zajedno, Kim Kardashian i Kanye West žele što više vremena provesti zajedno. No, čim se netko i malo probliži njegovoj Kim, Kanye postane ljubomoran...

Održavati vezu na duge staze nije nimalo lako, još ako ste jedno od najpoznatijih lica u svijetu showbizznisa, izazov je još teži.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Reality zvijezda Kim Kardashian provodi dane u New Yorku sa svojim dragim, reperom Kanyeom Westom, no svaki njihov izlazak prati horda paparazza tako da im je teško zajedno kvalitetno provesti vrijeme.

>> 'Nakon razvoda, ponovno ide pred oltar!'

Kanye je obazriv pa pokušava zaštititi svoju trudnu djevojku i što prije se maknuti od kamera. I dok je Kanye bio pomalo nezvozan i ozbiljan, Kim nije skrivala osmijeh na licu. U jednoj je ruci držala ružu koju je dobila na dar, a u drugoj nije ispuštala svog dečka.

Ipak, srdačno je pozdravila prijatelja koji joj je prišao i poljubio je u obraz. Kayne je postao pomalo nervozan kada je vidio taj prizor, nije mu bilo nimalo ugodno te je počeo češati nos. Na sreću, obožavatelj se nije dugo zadržavao, a Kim i Kanye uputili su se dalje i automobilom krenuli u restoran Babbo na Manhattanu.

Kim sve što radi mora biti primijećeno, tako da je za šetnju gradom odabrala poluprozirnu crnu haljinu s volanima i sve je upotpunila visokim potpeticama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene