Nove ljubavi

Tko se sve zaljubio u 2012.?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok su jedni popisivali papire za razvod, drugi su novu stranicu u životu okretali uz pomoć novog odabranika/ce.

Pogledaj i ovo showbuzz Koga više nema? Mnogi su nas i napustili u 2012. - Prisjetite se usitinu velikih imena!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Tko su novopečeni parovi koji su obilježili 2012.godinu?

Zasigurno je jedna od rijetkih koja se u istoj godini razvela i ponovo zaljubila, te tako dospjela na listu najpoznatijih razvoda, ali i ovu najpoznatijih novih ljubavi. Riječ je o Katy Perry, koja se nakon razvoda od Russella Branda zaljubila u slavnog šarmera, glazbenika Johna Mayera. Par je uz neke trzavice, zajedno od kolovoza, kada su se upoznali preko zajedničkog prijatelja.

Jedan od omiljenijih showbizz parova zasigurno su Mila Kunis i Ashton Kutcher, koji su u kratkom vremenu svojoj jednostavnošću i ležernošću pridobili simpatije mnogih. U travnju su 28-godišnja Mila i 34-godišnji Ashton prvi put uhvaćeni skupa, ali dosada nikad nisu potvrdili kako su u vezi, iako paparazzi imaju fotografije kao dokaz da su itekako skupa.

Na žalost brojnih obožavateljica, i mladi pjevač One Directiona, Harry Styles više nije solo! Odnedavno Harry je u vezi a američkom pjevačicom Taylor Swift. Par se prije nekoliko tjedana upoznao na showu X Factor, gdje su oboje nastupali.

2012.godina bila je sretna za glumicu Oliviju Wilde, koja je započela vezu s glumačkim kolegom Jasonom Sudeikisom. Nakon prošlogodišnjeg razvoda od talijanskog princa Taoa Ruspolija, s kojim je bila osam godina u braku, 28-godišnja glumica ljubi 38-godišnjeg Jasona.

A kakva bi to lista bila bez Kim Kardashian? I ona je nakon razvoda od košarkaša Krisa Humphriesa pronašla novog dečka – repera Kanye Westa. Par puni medijske stupce i trač rubrike, od travnja, kada su prvi put uhvaćeni zajedno.

Bilo je tu još nekoliko novih ljubavi; Johhny Depp zaveo je glumicu Amber Heard, Paris Hilton ljubi mlađahnog manekenka Rivera Viiperija, Zoe Saldanha u vezi je s Bradleyem Cooperom, Cherly Cole zaljubila se u plesača Trea Hollowaya….

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene