Drugi važan muškarac

Tko je zapravo muškarac u crnom koji je uvijek uz Severinu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjerojatno ste primijetili muškarca u crnoj koji je uvijek uz Severinu, e pa Tomica Petrović je uz sina Aleksandra najvažniji čovjek u životu popularne pjevačice.

Pomalo samozatajan, no uvijek uz svoju najvažniju klijenticu. Tomica Petrović je dugogodišnji menadžer Severina Vučković i definitivno najvažniji muškarac u njezinom životu uz sina Aleksandra.

Pogledaj i ovo Severina Već mu je 11 godina! Severina objavila predivan video sa sinom, koji je izrastao u njezinu sliku i priliku: "Sve što imam to si ti..."

Tomica je prilično samozatajan i ne daje izjave u javnosti osim ako nisu u Severinino ime.

Severina Vučković i sin Aleksandar uključili se u humanitarni koncert 'Hrvatska pomaže'

'Zajedno su od jutra do mraka. Njihov privatni i poslovni život je isprepleten. Zajedno ručaju i večeraju, on je vodi na koncerte, s njom odlazi na domjenke, dogovara joj razgovore za novine,... 24 sata dnevno je posvećen Severini i njezinoj karijeri', piše Studio.

45-godišnji Tomica inače ima i brata blizanca, ušao je u glazbene vode početkom 80-tih i zaljubljenik je u rock. Jedan je od pokretača rock nagrade Crni mačak, a bio je i menadžer Majki.

Veza između Tomice i Severine je jaka, a ona mu na čuvanje povjerava i sina Aleksandra kojega je dobila u vezi sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem, kao i psića Picassa kojega je dobila od bivšeg dečka Slavka Šajinovića. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene