Tko je James Matthews?

Uskoro ženi najpoželjniju Britanku, a njegov život obilježila je velika tragedija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlađa sestra Kate Middletona se u subotu, 20. svibnja, udaje za menadžera Jamesa Matthewsa. Evo što sve znamo o njemu.

Društveni događaj godine nesumnjivo je vjenčanje Pippe Middleton. Sestra Kate Middletone u subotu će sudbonosno "da" izreći menadžeru Jamesu Matthewsu.

Pogledaj i ovo Pippa Middleton Ona se ne mijenja Pippu Middleton fotografi uhvatili u kupaćem kostimu, što su rijetke situacije u kojima se sestra princeze Kate može vidjeti

Pojedinosti o njihovom vjenčanju počele su izlaziti na vidjelo, uključujući i vrlo uzbudljivu vijest da će princ George i princeza Charlotte nositi prstenje.

James ima ukusa kad se radi o prstenu, sudeći po bisernom dragom kamenu na Pippinom prstu - ali što još znamo o mladoženji? Možda se namjerava oženiti u kraljevsku obitelj, ali James je zapravo manje poznati Matthews, piše Mirror. Njegov mlađi brat Spencer nastupio je na reality showu "Made in Chelsea" 2011. godine. Čini se da su dvije obitelji bliske jer se Spencer često pojavljuje s Pippinim mlađim bratom Jamesom i njegovom djevojkom Donnom Air.

 

Jamesov drugi brat Michael tragično je umro nakon penjanja na Mount Everest. Obitelj je u njegov spomen stvorila Zakladu Michael Matthews koja djeci osigurava obrazovanje izgradnjom školskih zgrada na udaljenim mjestima."Izgubio sam brata kada sam imao deset godina, bio je najmlađi Britanac koji je stigao do Mount Everesta i umro je sa 22 godine, živi u nama i dalje i svake godine slavimo njegov rođendan", izjavio je jednom prigodom Matthews.

40-godišnjak inače upravlja fondom "Hedge Fund" i glavni je izvršni direktor "Eden Rock Capital Management Group", čije je sjedište u Londonu. James je nazvao tvrtku po raskošnom karipskom odmaralištu svojih roditelja. Njegovi roditelji, David Matthews, bivši mehaničar i majka Jane, kupili su luksuzni hotel Eden Rock u St. Barthsu 1995. godine. Sada je jedan od 100 najboljih hotela na svijetu i redovito je poznatim i imućnim zvijezdama.

S Pippom je u vezi dvije godine, no zanimljivo je da su nekoliko mjeseci hodali i 2012. godine. Nakon toga Pippa je prohodala s brokerom Nicom Jacksonom s kojim je u vezi bila tri godine. Kad su prekinuli svoju sreću ponovno je pronašla u bivšoj ljubavi - Matthewsu.

Par se često može vidjeti zajedno na javnim događanjima, a slobodno vrijeme najradije provode u prirodi. Poznato je i da su Pippa i James su dobri skijaši, a čak se natječu i u Birkebeinerovoj skijaškoj utrci u Norveškoj. No, skijanje nije jedini sport koji vole, ranije su prisustvovali i Wimbledonu te su se natjecali zajedno u vožnji bicikla u Londonu i Brightonu.

Još jedna zanimljiva stvar može se iščitati iz Jamesove biografije. Naime, pohađao je istu školu kao i prinčevi William i Harry. Sva trojica pohađala su prestižnu sveučilišnu školu Eton College u Windsoru. Sad barem znamo da će moći držati korak s kraljevskom braćom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene