Toliko ih ima...

Tko ima najbolju domaću navijačku pjesmu za Brazil? Daj svoj glas!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Naši nogometaši već su u Brazilu, no zato su se domaći glazbenici primili posla i snimili svoje navijačke pjesme za nogometno prvenstvo. Tko ima najbolju pjesmu? Uvjerite se sami!

Tko ima najbolju domaću navijačku pjesmu za Brazil?

  • Severina, 'Brazil'
  • Baruni, 'Ovo je najbolji tim'
  • Lana Jurčević, 'Duša Hrvatska'
  • Nered & Gidra, 'Hrvatski sine'
  • Ganedešus, 'Hrvatska'
  • Klapa Intrade, 'Hrvatska'
  • Motiwwwo feat. Jacques Houdek, 'Brazil'
  • Zaprešić Boys, 'Neopisivo'
  • Neda Ukraden, 'Noći u Brazilu'
  • Sandi Cenov, 'Naša pjesma'
  • Nives Celzijus, 'Take Me To Brazil'

Ukupno glasova:

Pogledaj i ovo showbuzz Nogometna groznica Oni misle da znaju tko će večeras pobijediti!

Napetost raste, želje su velike, a uzbuđenje će uskoro biti na vrhuncu kada hrvatska nogometna reprezentacija zakorači na teren i zaigra s Brazilom.

Do tada se zagrijavamo uz vruće ritmove koji su stigli iz studija domaćih glazbenika.

VIDEO Nogomet, lijepe žene i vrući ritmovi: Evo što će se slušati u Brazilu

1.    Severina, 'Brazil'
Ususret svjetkom nogometnom prvenstvu u Brazilu i popularna pjevačica Severina Vučković objavila je novu zaraznu pjesmu pa je vrijeme da i vi zaplešite 'u ritmu salse kad igra Hrvatska'.

2.    Baruni, 'Ovo je najbolji tim'
'Neka pati koga smeta' obilježila je tadašnje svjetsko prvenstvo u nogometu 1998., a Baruni su sada predstavili i novu navijačku pjesmu 'Ovo je najbolji tim'.

3.    Lana Jurčević, 'Duša Hrvatska'
Pjesmu koja govori o vjeri, optimizmu i zajedništvu Lana je posvetila Hrvatskoj, ljudima u njoj, ali i onima koji žive u dijaspori. Iako je pjesmom otpratila naše nogometne reprezentativce na svjetsko prvenstvo u Brazil, 'Duša Hrvatska' nije vezana uz nogomet, već uz ljubav prema domovini i srcima koja kucaju kao jedno.

4.    Nered & Gidra, 'Hrvatski sine'
Reper Marko Lasić Nered, frontmen grupe Connect Ivan Dražić i producent Natko Smoljan autori su nove navijačke himne naziva 'Hrvatski sine',  a u glazbenim vodama se okušao i bivši nogometaš Silvio Marić

5.    Ganedešus, 'Hrvatska'
Novom navijačkom pjesmom 'Hrvatska' bend Genadešus odlučio je dati podršku Vatrenima u Brazilu. Energična rock himna novi je navijački hit, koji u stihovima refrena 'Budi hrabar, budi svoj' promiče navijački optimizam i pobjednički duh uoči prvenstva u Brazilu.

6.    Klapa Intrade, 'Hrvatska'
Kako se ne radi o običnoj klapskoj pjesmi tako ni spot nije onakav na kakve su nas već navikli, a moći ćete ih vidjeti u životnim pričama na dan utakmice. U spotu su se svi članovi klape Intrade okušali kao glumci.

7.    Motiwwwo feat. Jacques Houdek, 'Brazil'
Ovo je Jacques kakvog sigurno niste očekivali! Njegova nova pjesma 'Brazil' sve je samo ne klasična navijačka pjesma te će zasigurno postati ultimativni ljetni hit, a pravim će glazbenim sladokuscima začiniti Svjetsko nogometno prvenstvo koje željno iščekujemo.

8.    Zaprešić Boys, 'Neopisivo'
I dečki iz Zaprešića imaju novu navijačku pjesmu koja je već osvojila slušatelje.

9.    Neda Ukraden, 'Noći u Brazilu'
Možda nije tipična navijačka pjesma, no i Neda ima pjesmu o Brazilu. Mladi ženski bend Učiteljice udružile su snage sa Nedom Ukraden i snimile 'Noći u Brazilu'.

10.    Sandi Cenov, 'Naša pjesma'
Najljepše žene. Najljepša obala. Najljepše more. Sve to bilo je na pameti Sandiju Cenovu dok je smišljao svoju novu pjesmu. Cilj 'Naše pjesme', kako ju je nazvao, potaknuti je Hrvate da odagnaju crne misli jer upravo iz ranije navedenih razloga imaju zašto biti sretni.

11.    Nives Celzijus, 'Take Me To Brazil'
Na svojem Facebooku pjevačica je objavila i svoju novu navijačku himnu koju je posvetila svim ženama nogometaša – i za ove koje će to tek postati. 'A ovako zvuči moja navijačka himna...  Za sve wanna be wagsice i fudbose koji ih velikodušno udomljavaju. Ovo je pjesma podrške na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Spot stiže za nekoliko dana', poručila je Nives, a sada i poslušajte što je to snimila.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene