Prvi dečko

'Tko bi prevario Beyonce? E pa ja sam taj'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije nego li je postala svjetska diva, udala se za Jay Z-a i postala mama Blue Ivy, Beyonce Knowles bila je u vezi s nekim drugim. Njezina srednjoškolska ljubav ju je prevarila, a tada se Bey još više okrenula karijeri u želji da uspije.

Možete li zamisliti muškarca koji bi prevario seksi Beyonce? E pa Lyndall Locke je taj! Beyonceina srednjoškolska ljubav progovorila je za britanske medije o njihovom odnosu dok su još bili samo klinci iz Hudsona.

Pogledaj i ovo showbuzz Raskošna plača Za samo milijun eura možete živjeti mjesec dana u njezinoj kući

Upoznali su se 1993. u crkvi, te su se prvi put poljubili na koncertu Briana McKnighta i zajedno su otišli na maturalnu večer 1997. Ubrzo nakon toga Beyonce je postigla prvi zamijećeni uspjeh s Destiny Child, a sve ostalo je povijest.

>> Beyonce slavi rođendan, a obožavatelji joj čestitaju: Stigla joj je i poruka iz Hrvatske!

'Što je bila veća zvijezda, to sam ja više mislio kako nisam dovoljno dobar za nju. Jednu večer sam otišao na piće s prijateljima i završio sam u krevetu s drugom ženom. Prevario sam je sigurno pet puta, no nisam joj rekao dok nisam prekinuo s njom', priznao je Locke za tiskano izdanje britanskog lista The Sun, prenosi Huffington Post.

Jay Z je prvi pravi muškaraca u Beyonceinom životu

Kako se Beyonce zavjetovala da neće biti intimna do braka, Locke je poštovao njezin izbor. 'Tko bi prevario prelijepu ženu poput Beyonce? Pa, ja sam taj i to će me uvijek proganjati. Kada se počela viđati s Jayem znao sam da više nema nade. No bez obzira na sve, znam da će me uvijek voljeti', nada se Locke.

Beyonce je prilično škrta oko informacija iz njezinog privatnog života, no 2008. je za Telegraph otkrila kako je Jay jedini muškarac u njezinom životu. 'Ljudi bi se iznenadili koliko malo iskustva imam. Kada sam imala 13 imala sam prvog dečka koji je to ostao do moje 17. U to vrijeme, to je bilo dugo. No oduvijek sam bila odana i odgovorna. Nismo živjeli zajedno, nismo... no znate. To je bilo moje jedino iskustvo s muškarcima, a otada sam imala još samo jednog dečka - Jaya', tada je rekla Beyonce koja je sa slavnim reperom i producentom više od deset godina u vezi od kojih su pet u braku. Zajedno imaju i kćerkicu Blue Ivy, a planiraju i proširiti obitelj.

Beyonce je danas najveća glazbena diva koja je svojim primjerom nadahnuće mnogima diljem svijeta. Šuškalo se i kako je pjesmu 'Best Thing I Never Had' posvećena njezinom bivšem dečku. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene