Strava na autocesti

Trauma srpske pjevačice: "Imao je namjeru ubiti me"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijana Bogićević za dlaku je izbjegla strašnu prometnu nesreću, a potresnu priču objavila je putem društvenih mreža kako bi upozorila na opasnog vozača.

Srbiju će ove godine na Eurosongu predstavljati mlada pop pjevačica Tijana Bogićević koja je na svom Facebook profilu objavila potresan status. Otkrila je kako je za dlaku izbjegla prometnu nesreću koja ju je mogla stajati života.

Pogledaj i ovo showbuzz Eurosong 2017 Jacques Houdek ušao u finale! "Ovo smo napravili za Hrvatsku"

''Upravo sam mogla poginuti na autocesti jer je vozač auta marke Audi sa registracijom BG 10** doslovno imao namjeru ubiti me tako što se pojavio niotkuda pri ogromnoj brzini i zalijepio mi se odostraga. Kada sam se pomjerila prešao je u moju traku i naglo zakočio ispred mene tako da sam ja sa svojim Cliom jedva izbjegla da ga ne udarim prešavši u zaustavnu traku. Valjda je pokušao nešto mi reći, da idem sporo sa 120 na sat ili šta god. Morala sam stati jer je ovo žešća trauma, s obzirom da sam bila suvozač u sličnom sudaru na autoputu prije par godona. Ljudi, ovo bahaćenje mora prestati. Apeliram na sve da se osvijeste i da ako već ugrožavaju svoj život, pokušaju kloniti se drugih. Ovaj status će se samouništiti za 24 sata, samo sam vas htjela upozoriti na ovog majstora s ''Audijem'' ako ga negdje vidite'', napisala je Tijana.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene