'be lucky'

Prošlo je 50 godina: Legende idu na turneju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Britanska rock skupina The Who uskoro će objaviti novu pjesmu naslovljenu 'Be lucky', prvu nakon osam godina, a europskom turnejom proslavit će ove jeseni pola stoljeća od svog prvog singla.

The Who, slavna skupina koja je ljubiteljima podarila hitove kao što su 'I Can't Explain' i 'My Generation' te album 'Tommy' po kojemu je snimljen istoimeni film Kena Russella s frontmenom Rogerom Daltreyom u glavnoj ulozi, objavit će 3. studenoga kompilaciju svojih najboljih skladbi uključivo novu 'Be lucky'.

Pogledaj i ovo showbuzz poslastica za fanove Parni Valjak za 2022. godinu najavio veliku turneju koja uključuje koncerte u čak deset hrvatskih gradova

Superuho festival: Rock događaj koji je ove godine prvi put predstavljen javnosti

Skupina je krajem ljeta u Londonu i Brightonu snimila tu pjesmu, prvu nakon albuma 'Endless Wire' iz 2006. Producent je opisuje kao 'klasičan Who-ovski rock'. Zarada od prodaje namijenjena je dobrotvornoj udruzi za borbu protiv raka koju su osnovali Roger Daltrey i Pete Townshend.

Turneja koju The Who planira u Velikoj Britaniji te Irskoj u studenom i prosincu obilježit će 50. godišnjicu objave njihova prvog singla, a sasvim novi album planiraju za iduće ljeto kako bi proslaviti 50. godišnjicu rada, rekao je Daltrey za BBC. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene