Hoće li naći zamjenu?

TRUMP U PROBLEMIMA U posljednji trenutak rekli mu "NE": "Molili su nas da to ne učinimo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U posljednji trenutak otkazali su nastup na svečanoj inauguraciji zbog poštovanja prema svom glazbenom idolu.

Donald Trump trenutno je u problemima. Samo tri dana prije svečane inauguracije nastup mu je otkazao The B Street Band, inače cover bend Brucea Springsteena.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump povukla se iz medija Procurio video prvog izlaska u javnost Donalda i Melanije Trump poslije sedam mjeseci, bivša prva dama posebno je privlačila pažnju

U petak 20.1.2017. na portalu DNEVNIK.hr uživo gledajte inauguraciju Donalda Trumpa. U Washingtonu se očekuje do 900.000 ljudi, a čitavi događaj osiguravati će gotovo 30.000 pripadnika snaga sigurnosti. Sve pratite UŽIVO na DNEVNIK.hr.

Slavni glazbenik bio je jedan od žešćih kritičara Donalda Trumpa tijekom njegove kampanje za predsjednika Amerike, a njegovo mišljenje sudeći prema ovom potezu dijeli i poznati cover bend.  "Ispričavamo se obožavateljima, ali ovu odluku smo donijeli iz poštovanja prema Bruceu Springsteenu. Njemu dugujemo zahvalu za naš uspjeh i ne želimo ga uvrijediti našim nastupom na inauguraciji", stoji u priopćenju benda.

Pjevač benda Will Forte kazao je i kako je bend bio na udaru kritika zbog nastupa na inauguraciji zbog čega su primili dosta pisama obožavatelja koji ih mole da odustanu od nastupa. Inače, bend je nastupio na obje Obamine inauguracije, a ovog puta Trump će morati naći neku alternativu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene