Opet optužen za nasilje

'J***š ovo! Idem u zatvor zbog ovoga večeras!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša djevojka Terrencea Howarda pokazala je javnosti fotografije na kojima se vide navodne posljedice fizičkog maltretiranja slavnog glumca.

Bivša djevojka Terrencea Howarda, May Seng Yang izjavila je za Radar Online, kako je i ona žrtva nasilja hollywoodske zvijezde.

Pogledaj i ovo showbuzz Odolijeva godinama Ljepota koja ne blijedi: Zar joj je 55 godina?!

Naime, May tvrdi da se povremeno nalaze već gotovo 12 godina. Do svađe je došlo kada ga je nenadano posjetila u njegovoj kući u Pennsylvaniji gdje je boravio sa tadašnjom djevojkom Ericom.

'Otvorio je vrata i pogledao me sa bijesom u očima. Udaljila sam se par koraka na pločniku. Zatim me zgrabio rukama i počeo gušiti na desnoj strani moga vrata' objasnila May te dodala: 'Poslije toga me gurnuo na pod. Dok sam bila na podu, udario me šakom u lijevo oko'.

>>'Udarao me u lice, vukao za kosu... mislila sam kako ću umrijeti!'

Kada je prestrašena Yang pokušala nazvati policiju, Howard joj je navodno uzeo telefon iz ruke i dodao: 'J***š ovo. Idem u zatvor zbog ovoga večeras'.

Ovo nije prvi put da je Terrence  optužen za nasilje. Naime, prošloga mjeseca sud mu je zabranio pristup bivšoj supruzi Michelle, nakon što ga je optužila za obiteljsko nasilje i maltretiranje.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene