9 stvari koje nismo znali o popularnoj pjevačici!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularna pjevačica u razgovoru za RollingStone otkrila o sebi stvari koje su nam promakle.

Taylor Swift nedavno je s country glazbe prešla na pop. Fanovi su bili podjeljeni oko te odluke ali ona je odlučila da je više nije briga što tko o njoj misli. 

Pogledaj i ovo Taylor Swift čini se da tijelo traži svoje Svjetska zvijezda o kojoj se trenutačno najviše priča zabrinula je fanove na posljednjem nastupu: ''Treba joj odmor...''

Njih dvije od sada su neprijateljice - svi se pitaju što se dogodilo?!

Vjerovali ili ne, ona nikada nije bila zaljubljena! Iako je poznata po svom ljubavnom životu i vezama s pogrešnim dečkima, u retrospektivi svog ljubavnog života, došla je do zaključka kako zapravo nikada nije bila stvarno zaljubljena.

Nikada nije kupovala na 'Amazonu'. Kada su pokloni u pitanju, kaže kako više voli stvari koje sama napravi kod kuće, nego one kupovne.

Nedavno je jedan magazin objavio kako nikada nije jela govedinu sa Selenom Gomez. To je definitivno informacija bez koje nitko ne bi preživio! Ona nije željela komentirati tu važnu informaciju. 

Ne voli selfie koji previše otkrivaju! 'Više volim slikati mačkice, oceani ili smiješne natpise u zračnim lukama'. Barem ne mora brinuti o tome hoće li joj netko haknuti fotke!

'Future Wedding Song' napisla je za jednu od svojih slavnih najboljih prijateljica, Lenu Dunham, u slučaju da se ova ikada uda. Znajući kakvo mišljenje Lena ima o braku, čini se kako je Swift uzalud gubila vrijeme.

Zamislite, ona i psuje! Dok je snimala pjesmu, promašila je notu i izgovorila riječ koja počinje sa slovom 'J'. Naravno, brže bolje rukom je prekrila mikrofon i nastavila psovati!

Ima dva striktna pravila kada su u pitanju paparazzi. Njezin savjet je 'Neka vam majca uvijek bude spuštena i ne dozvolite im da vas slikaju dok imate puna usta hrane!'

Iako ne voli selfije koji puno otkrivaju, nema ništa protiv onih s fanovima. Kaže da voli komunicirati s ljudima.

I posljednja činjenica o njoj koju možda niste znali je ta da ćete je vrlo teško sresti u nekom klubu ili diskoteci. Zašto? Zato što više voli plakati kada se napije i subotom gledati 'Titanic' sa svojim mačkama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene