Plava krv?

ARIJEVSKA MISIJA Je li ovo plavuša koja bi mogla zavladati svijetom?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Taylor Swift je 'tajna obožavateljica nacizma'.

Ona vlada glazbenom scenom. Njezine pjesme vrte se non stop na radio stanicama i ne silaze s vrha glazbenih top ljestvica. Uz to, uskoro bi mogla zavladati i cijelom svijetom. Riječ je o plavokosoj pjevačici Taylor Swift. Tlo pod njenim nogama ljube brojni obožavatelji, pa čak i neonacisti. Oni su duboko uvjereni kako je prelijepa plavuša plave krv te da je 'jedna od njih'.

Pogledaj i ovo Taylor Swift čini se da tijelo traži svoje Svjetska zvijezda o kojoj se trenutačno najviše priča zabrinula je fanove na posljednjem nastupu: ''Treba joj odmor...''

'Kao prvo, Taylor Swift je čista arijevska božica, kao da je ispla iz klasične grčke poezije. Ponovno rođena božica Atena. Također, činjenica je da je tajna obožavateljica nacizma i jednostavno čeka da joj Trump omogući da bez problema svijetu iznese svoju arijevsku misiju. Najvjerojatnije će se udati za Trumpovog sina i njih dvoje će biti okrunjeni kao američko plemstvo', smatra autor nacističkog bloga, Andre Anglin.

Anglin je uvjeren u svoju teoriju budući da se Taylor nikad nije politički izjašnjavala, dok su fanovi mlade pjevačice sigurni kako je cijela priča velika glupost. Taylor je prokomentirala Anglinove ideje putem svojih glasnogovornika koji su oštro odbacili ikakve pomisli na ovu zbilja maštovitu ideju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene