Emotivan govor

Odrasla na farmi, danas puni dvorane: Ovo je trenutak za pamćenje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa priča između mame i slavne kćeri obilježila je sinoćnju dodjelu American Country Music Awardsa.

Popularna Taylor Swift mnogo je puta tijekom karijere isticala svoju mamu Andreu kao najveću podršku u postizanju svojih snova te kao veliki životni uzor. Taylor je prije desetak dana putem Tumblr profila objavila kako je njenoj mami dijagnosticiran rak, no nije otkrivala detalje.

Pogledaj i ovo Taylor Swift čini se da tijelo traži svoje Svjetska zvijezda o kojoj se trenutačno najviše priča zabrinula je fanove na posljednjem nastupu: ''Treba joj odmor...''

Slavna pjevačica iznenadila objavom na blogu: Ovo trebate znati

Upravo zbog njihove iznimne povezanosti, bilo je logično da upravo mama Andrea predstavi i uruči nagradu za poseban doprinos country glazbi svojoj kćeri Taylor na sinoćnjoj dodjeli American Country Music Awards u Arlingtonu.

Prije no što je uručila nagradu kćeri, 57-godišnja Andrea Swift održala je emotivan i inspirativan govor. 'Kao puno vas koji imate djecu, i ja sam ponosna mama. I zato zahvaljujem cijelom glazbenom svijetu što se tako lijepo brine za moju kćer. Hvala i fanovima! Znam da ju volite kao ja', izjavila je na početku govora.

'Pratim dodjelu ove nagrade otkako je Taylor bila mala djevojčica koja je odrastala na našoj farmi pa sve do danas, kada se priprema za još jednu svjetsku turneju. Ona najviše na svijetu voli pisati pjesme, pričati priče kroz pjesme te svirati gitaru ili klavir', otkrila je mama slavne 25-godišnje pjevačice.

Taylor je mamin govor slušala iz publike, u društvu oca, a najemotivniji trenutak večeri uslijedio je kada je pjevačica primila nagradu iz maminih ruku.

Kako je izgledao ovaj posebni trenutak, pogledajte u videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene