Otac pao u nesvijest

Tatjanino novorođenče prvi u ruke primio bivši Goran Ivanišević!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na svijet je stigla djevojčica Luce kojoj će krsni kum biti sam Goran Ivanišević.

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić postali su ponosni roditelji malene djevojčice koju su nazvali Luce. Tatjana je rodila carskim rezom, a kako piše 24sata, mladi je otac pao u nesvijest pa je bivši suprug Goran Ivanišević prvi primio djevojčicu u ruke. Story pak piše kako će Goran biti i kum malenoj djevojčici. On i Tatjana imaju zajedno dvoje djece.

Pogledaj i ovo Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Hmm... Goran Ivanišević iznenadio je sve novim potezom nakon što su procurile informacije o tužbi protiv bivše supruge Tatjane Dragović

24-godišnji maneken nije se odvajao od Tatjane Dragović tijekom poroda

Na društvenoj mreži Vlaho je podijelio svoju sreću sa svim svojim obožavateljima.

'Žao mi je nekih prijateljstava koja sam zapostavio i vremena koje nisam uspio posvetiti dragim ljudima u proteklih nekoliko mjeseci ulažući svaku sekundu vremena i svaki atom snage u gradnju što boljeg mikrosvijeta za ovo Božje stvorenje koje držim u svojim rukama. Bilo je puno lijepih trenutaka s dobrim ljudima. Ali i zlih jezika u teškim trenucima... Sve to postalo je nevažno i prolazno kada se pojavila mala Luce. Tako mala, a tako jaka svjetlost. A ta svjetlost pojavila se puno prije današnjeg dana. Tijekom ovih 9 mjeseci, kroz svaku žrtvu i kušnju svojih roditelja, jačala je do danas. A jačat će i dalje dok u njoj kuca to malo snažno srce koje od početka prkosi svemu osim ljubavi... Ljubavi iz koje je nastalo, i ljubavi u kojoj će rasti.', napisao je.

Djevojčica je dobila ime po Vlahinoj baki, a navodno bi kum trebao biti Ivanišević. Tatjana i Goran roditelji su Amber Marie i Emanule koji će od sada paziti na sestricu Luce.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene