Zlostavljana?

Otkriveno zašto je Tajči napustila Hrvatsku? "Osjećala sam se nezaštićeno od moćnih muškaraca"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tatjana Cameron Tajči progovorila je o teškim trenucima koje je proživjela.

Tatjana Cameron Tajči odlučila je progovoriti o onome o čemu mnogi šute. I to baš nakon što je medijima odjeknula vijest o zlostavljanju u Hollywoodu. Više žena optužilo je producenta Harveya Weinsteina da ih je seksualno iskorištavao.

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči - 3 nekad velika zvijezda Ovako je Tajči izgledala prije 33 godine kad je pjevala na Eurosongu, a ovih dana proslavila je 53. rođendan, evo koliko se promijenila!

Brojne glumice otkrile su stravična iskustva s holivudskim moćnikom, no čini se da ni u Hrvatskoj situacija nije ništa bolja. Prva je o tome progovorila upravo legendarna Tajči.

"Kad sam bila najveća zvijezda u Hrvatskoj, napravili su lutku u moju čast. Bojala sam se te lutke jer sam mislila da drugim djevojkama može poslati poruku da trebaju šutjeti, smješkati se i dati drugima da upravljaju njihovim rukama i nogama te da će tako daleko dogurati. Ni novac, ni slava nisu mi mogli zatvoriti oči pred onim što se događalo u mojoj blizini. Sve me to kao tinejdžericu potpuno slomilo, osjećala sam se nezaštićeno od moćnih, pohlepnih muškaraca. Ostavila sam sve kako bih ozdravila i našla način kako zaustaviti manipuliranje temeljeno na strahu i zlouporabi moći'', stoji u objavi Tatjane Cameron Tajči na Instagramu.

Dugo godina mnogi nagađaju koji je pravi razlog Tajčina odlaska u Ameriku. Sada je napokon progovorila o tome.
 

 

#metoo When I was a superstar in Croatia, I had a doll made in my likeness. The doll made me afraid I would be sending out a message to other girls to "shut up, smile and let other people move your arms and legs, and you'll go far." No money and fame could make me close my eyes to what was happening around me. I had been broken as a teenager and felt I couldn't protect myself from the greedy, "powerful" men. I left it all in order to heal and find ways to help put an end to fear-based manipulation and abuse of power. Check out stories of healing after abuse at Wakinguprevolution.com

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene