"Baš kako bi volio"

Prošlo je mjesec dana! Shrvana Tajči suprugu ispunila najveću želju

Tatjana Cameron Tajči i Matthew Cameron (FOTO: Facebook) Tatjana Cameron Tajči i Matthew Cameron (FOTO: Facebook) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči i Matthew Cameron (FOTO: Facebook) +0 Tatjana Cameron Tajči i Matthew Cameron (FOTO: Facebook) Galerija

Od Matthewa se oprostila Tajči, ali i njezina sestra Sanja. Njihove objave mnogima su natjerale suze na oči.

Tatjana Cameron Tajči prije mjesec dana ostala je bez supruga. Matthew Cameron preminuo je uslijed teške borbe s karcinomom i ostavio veliku tugu u obitelji naše pjevačice. Mjesec dana nakon njegove smrti Tajči je svom suprugu odlučila ispuniti veliku želju. U tome joj je pomogla sestra Sanja.

Pogledaj i ovo Tajči probudila nostalgiju Tajči napravila raspašoj na dodjeli nagrada, domaće zvijezde vikale su joj iz publike: "Hoćemo još!"

"Danas je mjesec dana od Matthewovog prijelaza u potpunu slobodu... Volio je ocean i želio je završiti tamo. Dala sam svojoj sestri njegovu omiljenu majicu da je odnese na plažu u čast njegove želje. Napravila je prelijepu malu ceremoniju s mnogo smijeha - baš kako bi Matthew volio. Hvala!", napisala je Tajči na svom Instagramu podijelivši fotografiju emotivnog trenutka.

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

Istu fotografiju prije Tajči na svom profilu objavila je i Sanja. Uz nju je objavila i dirljivu poruku. "Filmska vrpca, staklenka viskija, najdraža majica, smijeh, suze... Plivaj s morskim psima, brate", stoji u objavi koja je mnogima natjerala suze na oči.

 

A post shared by Sanya Mateyas (@sanyamateyas) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene