seks-skandali ne jenjavaju

Zgodna Tara hrabro progovorila o onome o čemu mnogi šute: "Kod nas je to možda još i prisutnije"

Tara Rosandić, Nives Celzijus (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSEL) Tara Rosandić, Nives Celzijus (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSEL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Rosandić (FOTO: Anamaria Batur) +0 Tara Rosandić, Nives Celzijus (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSEL) Galerija

Glumica Tara Rosandić prokomentirala je aktualna događanja u Hollywoodu. Priznala je da se sa šokantnim ponudama susreću i naše glumice.

Još se uvijek osjećaju posljedice seks-skandala koji je zahvatio Hollywood. Brojne svjetski poznate glumice javno su iznijele svoja šokantna iskustva s kojima su ih suočili moćni i utjecajni ljudi Hollywooda, među kojima je i slavni producent Harvey Weinstein.

Pogledaj i ovo Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Prezanimljivo Božićne anegdote: Poslali malenog bracu po bor, a on kupio manji od sebe

Njihova svjedočanstva nizala su se jedno za drugim, a nedavno su se žrtve seksualnog napastovanja udružile i osnovale inicijativu Times's Up kojom žele upozoriti na problem seksualnog uznemiravanja žena na njihovim radnim mjestima. Događa li se isto i kod nas ili smo sretni što smo daleko od Hollywooda? Odgovor smo pokušali doznati od mlade glumice Tare Rosandić. Zvijezda serije "Čista ljubav" otvoreno je progovorila o onome o čemu se kod nas još uvijek šuti. "To je globalni problem. Na našim prostorima to je možda još i prisutnije. Bilo bi odlično kada bismo mi uspjeli pokrenuti istu razinu dijaloga o tom problemima. Možda jednog dana to i uspijemo, ako mi žene budemo odlučne u tom smjeru", govori Tara.

Tara Rosandić (FOTO: Anamaria Batur) Tara Rosandić (FOTO: Anamaria Batur)

Zbog čega žene u Hrvatskoj i dan-danas šute o tome, Tara ne može sa sigurnošću reći, no ipak vjeruje u svjetliju budućnost. "Mislim da je to pitanje nekog mentaliteta kojem je već doista odzvonilo u 21. stoljeću. Divno mi je što vidim mlade žene koje sve više razgovaraju jedna s drugom i otkrivaju kako im je raditi. Tako si međusobno pomažemo da preživimo", iskrena je Rosandić.

Na pitanje je li se i sama susrela ikada s nemoralnom ponudom, mlada glumica daje poprilično šokantan odgovor. "Svi se susretnemo s time, tako nam je grah pao", odgovara Tara. Više pogledajte u videu Showbuzz.hr-a.

Tara Rosandić, Nives Celzijus (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSEL) Tara Rosandić, Nives Celzijus (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSEL)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene