Tamara želi djevojčicu

'Plakali smo na prvom ultrazvuku'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna bogatašica Tamara Ecclestone nedavno se udala, a zatim je i objavila trudnoću. 'Ovo je moja najbolja godina dosad', rekla je 29-godišnjakinja.

29-godišnja Tamara, kći Bernieja i Slavice Ecclestone, objavila je kako je u trećem mjesecu trudnoće sa suprugom Jayjom Rutlandom.

Pogledaj i ovo showbuzz za nju sitnica Tvrtka bogate nasljednice nakupila milijunske dugove: Našla je rješenje za to, a utješila se na najbolji način

Njih dvoje su se vjenčali u lipnju nakon svega šest mjeseci, a uskoro će postati i roditelji. Tamara priželjkuje djevojčicu kako bi bila bliska s kćeri njezine mlađe sestre Petre, Lavinijom.

>> Tamara Ecclestone očekuje svoje prvo dijete

'Željela bih da budu bliske poput mene i moje sestre. Među njima će biti samo godina dana razlike. Uskoro ću saznati djetetov spol, moram znati, moram planirati. Iznenađenja su super, ali ne mogu ništa ne znati sljedećih šest mjeseci', rekla je Tamara u intervjuu za DailyMail. 

'Inače nisam jako emotivna, no Jay i ja smo oboje plakali', ispričala je svoje iskustvo na prvom ultrazvuku. 'Uzbuđena sam zbog buđenja, hranjenja i mijenjanja pelena. Ne želim da netko drugi to radi, spremna sam na to', priznaje bogatašica koja je sretnu vijest saznala dan nakon što je njezin suprug napadnut i opljačkan u istočnom Londonu.

'Bila sam šokirana jer se to dogodilo jako brzo, to se nije dogodilo jer smo to planirali. Poput svega u našoj vezi i to je bilo brzo i nevjerojatno', ne skriva uzbuđenje.  Novo proširenje obitelji posebno veseli njezine roditelje, a i njezin otac vlasnik Formule 1 odobrava Jaya.

'Moj otac jako voli Jayja, što mi je jako važno. Imaju puno toga zajedničkog. Oboje su pametni i ambiciozni i to cijenim kod njih oboje. Uklopio se dobro u moju obitelj i to je najvažnije', zaključila je nikad sretnija Tamara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene