Neobičan dan

Beba dobila prvi poklon - ZLATNU zvečku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trudna Tamara Ecclestone objavila je na Twitteru kako nosi - djevojčicu!

29-godišnja nasljednica F1 Tamara Ecclestone otkrila je sretnu vijest na Twitteru objavivši fotografiju poklona kojeg je dobila na zabavi za darivanje djeteta.

Pogledaj i ovo Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: AFP) Ponovno je sretna Petra Ecclestone progovorila o braku iz pakla: "Spasila su me moja djeca!"

Riječ je o zlatnoj zvečki zapakiranoj u rozoj kutiji, čime je potvrdila da očekuje djevojčicu. Tamara, koja je u sedmom mjesecu trudnoće, uz fotku je dodala: 'Najljepši 'baby shower' koji sam ikad vidjela, imam najbolju sestru na svijetu'.

Nakon što je ova poslovna žena udana za Jaya Rutlanda za MailOnline je izjavila i kako se nada djevojčici te želi da je njezino dijete blisko s kćerkom njezine mlađe sestre Petre.

Slavica Ecclestone pomaže kćeri Petri s bebom

'Biti će samo godinu dana razlike između mog djeteta i Lavinie pa bi to bilo nevjerojatno. Lavinia je najslađe stvorenje na svijetu. Definitivno želim otkriti spol, trebam ga znati jer moram sve isplanirati', izjavila je prije nekoliko mjeseci ova poznata brineta.

Bračni par Tamara i Jay nedavno su se u Englesku vratili iz Los Angelesa, gdje su proveli blagdane s Petrom, njezinim mužem Jamesom i njihovom kćeri Laviniom, a s njima je vrijeme provela i majka Slavica. Nema sumnje da je Tamara od članove svoje najbliže obitelji tada dobila brojne savjete o iščekivanju njezine prve bebe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene