Laskava titula

Naša novinarka najseksi u Europi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Talijanski i španjolski mediji proglasili Fani Stipković najseksi novinarkom Europe.

Lijepa i sve uspješnija Hrvatska novinarka Fani Stipković koja se trenutno nalazi na postdiplomskom studiju Mediaseta u Madridu, dobila je ovih dana zanimljivo priznanje i laskavu titulu najseksi novinarke u Europi.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Evo što vam poručuje neodoljiva Fani

Tako su naime odlučili španjolski i talijanski mediji koji su osim ljepote i atraktivnosti istaknuli i zanimljive reportaže te kvalitetne novinarske uratke Fani Stipković.

Izbor se održao ususret svjetskom nogometnom prvenstvu, koji će se održati ove godine u Brazilu. Tako španjolski mediji uspoređuju lijepu Fani Stipković sa Sarom Carbonero, prekrasnom španjolskom novinarkom, koja je postala poznata svjetskoj javnosti kada je rodila sina španjolskom reprezentativcu i vrataru Real Madrida Ikeru Casilasu.

Fani Stipković je tijekom postdiplomskog studija, počela dobivati i poslovne angažmane u Španjolskoj, te joj je nedavno pripala čast da bude voditeljica velike humanitarne utakmice na kojoj su sudjelovali najpoznatiji španjolski sportaši. Vođenje ovakve manifestacije sigurno je veliko prizanje za jednu hrvatsku novinarku i pokazatelji novinarskih vrijednosti Fani Stipković.

Ova neslužbena titula sigurno će biti veliki podstrek da Fani Stipković bude još bolja i kvalitetnija u poslovnim izazovima koji su pred njom. To je ujedno i odličan uvod u 2014. koja bi joj trebala donijeti punu afirmaciju na svjetskoj medijskoj sceni na kojoj uspješno egzistira već nekoliko godina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene