Neodoljiva Harper

Tako to ide kod Beckhamovih: Tata dadilja, dok mama radi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su definitivno jedna od naslavnijh obitelji u svijetu showbizza, a njihova malena mezimica postala je 'glavna' zvijezda...

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Ne čini se ugodno David Beckham pokazao što se dogodilo njegovoj Victoriji jer je pretjerala s onim što najviše voli: "Nije da je moja žena dramatična, ali..."

I ponosna obitelj je izišla na ručak u prohladnom New Yorku: David i Victoria Beckham sa kćerkicom Harper su uživali u restoranu 'Baltazar'.

>> Osramotila se sportskim neznanjem!

I David je u posljednje vrijeme pravi 'tata od formata', jer je supruga Victoria bila zaposlena pripremanjem svoje revije, koju je prezentirala na newyorškom tjednu mode. Stoga, dok je mama radila, slavni tata Beckham je čuvao Harper.  Upravo tako su veseli dvojac uhvattili okupljeni paparazzi ispred restorana, kada se Harper čvrsto pridržavala za svog tatu. Mora se priznati prava slatkica, zar ne?

Kolekciju koju je Victoria predstavila na tjednu mode u New Yorku pogledajte u galeriji! Talentirana godpiđa Beckham je za novu liniju dobila same pohvale!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene