Sve dio plana

Kate u javnosti sve češće bez princa Williama - evo i razloga zašto!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jeste li primijetili kako se Kate Middleton i princ William sve češće na događajima pojavljuju odvojeno? Navodno je iza svega toga dobro skovani plan...

U zadnjih nekoliko mjeseci nakon rođenja princa Georgea, na prste jedne ruke mogu se prebrojati događaji na kojima je prisustvovao kraljevski par – zajedno. U posljednje vrijeme Kate Middleton sve češće se pojavljuje u javnosti bez princa Williama, ali to nije slučajnost.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Kate Middleton i princ William razljutili susjede zbog preuređenja njihovog imanja

Kako otkriva izvor blizak kraljevskoj obitelji, iza toga leži pomno skovan plan. Navodno se radi na tome da Kate bude na središnjoj poziciji te postane nezavisna članica kraljevske obitelji, s ciljem da sama stvori svoj ugled kako bi se što prije prilagodila ulozi buduće kraljice.

'U ovome trenutku je sve usmjereno na stvaranje određene slike Kate Middleton u društvu te načinu kako da ju se dovede u središte javnosti. William i Harry su uvijek bilo vrlo uspješni u tome, a sada je pravo vrijeme da se i Kate istakne. Kate je spreman sada puno više samostalno istupati u javnosti,  bez Williamove pratnje. Osjeća se ugodno u svojoj javnoj ulozi i puno toga je naučila od Williama,' kaže izvor blizak Kraljevskoj obitelji, piše Daily Mail. 'Proces stvaranja Kateinog imidža u javnosti vrlo je delikatan, a nakon Nove godine postoji čitav niz planova koji će Kate dovesti na željenu poziciju. Izlazak iz Williamove sjene donosi i rizike, a Kateini suradnici su itekako svjesni da moraju biti oprezni,' dodaje izvor.

Navodno je za Katein imidž odgovorna Becca Deacon, 33-godišnja Kateina privatna tajnica i suradnica koja bira u kojim humanitarnim akcijama će sudjelovati vojvotkinja kako bi njezina javna slika bila besprijekorna.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene