Što to stavljaju na lice?

Otkrivena tajna hollywoodskih ljepotica za 10-tak kuna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hollywoodske tajne napokon su otkrivene! Barem kada je riječ o tajnama ljepote slavnih glumica. Neke od njih možete iskušati sami kod kuće i prije Oscara!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Ekipa filma Oppenheimer - 3 Dodijeljeni zlatni kipići! Oscara za najbolji film dobio je Oppenheimer, a najbolji su glumci Emma Stone i Cillian Murphy!

U najvažnijoj noći u godini u Hollywoodu ništa se ne prepušta slučaju. Tjednima pa i mjesecima ranije glumice, ali i glumci spremaju se za Oscare. Stručnjak za ljepotu i kozmetičar slavnih koji se brine o njezi lica Madonne, Charlize Theron, Barbare Streisand i mnogih drugih otkrio je male tajne njihovog sjajnog izgleda.

'Na Oscarima cijeli svijet vas gleda izbliza. Tako da zvijezde žele naglasiti sjajnu kožu lica, jer zdrava koža simbolizira mladost. Žele čvrstu kožu bez dubokih pora i najmanju moguću količinu šminke', Ole Henriksen.

Recet za ljepotu u kućnoj radinosti

I upravo je takav ten čežnja hollywoodskih ljepotica. Prvi korak u procesu uljepšavanja je dubinsko čišćenje kože lica. Nešto slično možete izvesti i sami kod kuće - miješajući mljevene sjemenke lana, bademovo ulje i med koji se ostave na licu nekoliko minuta i isperu vodom. Domaći recepti su se još jedanput pokazali najboljima, a po damski iz kuće radinosti potrošit ćete svega 10-tak kuna!

'Vaša koža nakon toga izgledat će kao da ste bili na profesionalnom tretmanu', tvrdi kozmetičar slavnih.

I poznati muškarci idu na kozmetičke tretmane

No nisu samo poznate dame osjetljive na svoju ljepotu. I neki poznati glumci redovito idu na kozmetičke tretmane. Među njima su Hugh Jackman i Mark Wahlberg.

'Mark obožava dubinsko čišćenje kože i tretmane lica. Sada je njegova koža bez mana i mekana poput bebine'

Krastavac za podočnjake

Kozmetičar slavnih kune se u još jedan stari dobri recept za tamne kolutove oko očiju. 'Trik koji djeluje svaki put i koji radimo na svim zvijezdama koje dođu ovdje je krastavac. Položite ih na gazu, savijete u sushi rolicu i držite na očima 10ak minuta', tvrdi Ole.

I dok s nestrpljenjem čekamo kako će hollywoodske zvijezde ove godine zablistati na Oscarima od kojih nas dijeli desetak dana, hollywoodske tretman, tvrdi slavni kozmetičar vrlo lako možete iskušati i u domaćoj radinosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene