Svi detalji

Tajči jedan na jedan - iskreno, detaljno i bez 'retuširanja'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Početkom ovog mjeseca, Tajči nas je počastila svojim dolaskom u Hrvatsku. PREMIJERNO pogledajte intervju s Tajči!

U samo nekoliko dana, koliko je boravila u domovini, izazvala je veliki interes medija. Tajči je posjetila Zagorje, gdje je proglašena ambasadoricom Udruge 'Zagorje u srcu' u USA, nakon toga došla je u Zagreb, gdje je premijerno predstavila svoju novu pjesmu 'Glavu podigni', a nakon medijskih obaveza uputila se u Dubrovnik, gdje je snimila spot za spomenutu pjesmu. 'Kroz tu pjesmu se stvarno osjeti i ta povezanost sa rodnim krajem', kaže pjevačica.

Pogledaj i ovo Tatjana Matejaš Cameron Bila je tinejdžerica I Tajči je progovorila o traumi koju je doživjela: "Kako nešto tako užasno reći mami? Mislila sam da ću to ponijeti u grob"

Dolaskom u Hrvatsku, najavila je i novi album koji će nam otkriti jednu potpunu drugačiju Tajči, zrelu umjetnicu i autoricu svojih novih pjesama, a koji će se uskoro naći u prodaji u USA i Hrvatskoj. 'Meni se sviđa to predstavljanje naših ljudi i naše zemlje svijetu. Ja imam priliku svojoj publici u Americi predstaviti ne samo ljepote Hrvatske, nego i ljude', ističe Tajči.

>> Tajči se vratila: Nakon više od 20 godina snimila NOVU pop pjesmu!

U tom gustom rasporedu, ipak smo uspjeli uhvatiti Tajči i zamoliti je za intervju, u kojem smo je pitali sva pitanja koja su nam pristigla od njezinih mnogobrojnih obožavatelja. Tako smo je pitali o samim počecima njezine karijere, razlozima odlaska u Ameriku, obitelji, američkoj karijeri, novim pjesmama, albumu, mogućnosti povratka u Hrvatsku.

'Intervju u kojemu sam otkrila kako izgleda naš život u Americi, podjelila detalje o novom spotu i albumu, razloge mog odlaska i mogućnost povratka - iskreno, detaljno i bez 'retuširanja'', rekla je Tajči.

Produkciju ovog videa potpisuje izdavačka kuća Scardona.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene