Dobio ulogu

Tajanstveni Joker osvojio srce Mile Elegović!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glavnu ulogu u spotu dobio je pas Joker, koji se savršeno uklopio u cijelu priču oko pjesme.

Aktualni singl Mile Elegović, „Mali pas“, koji je već prvim emitiranjem u radijskom eteru dobio simpatije slušatelja, ovih dana zaživjet će na malim ekranima.

Pogledaj i ovo Mila Elegović pokazala besprijekornu figuru Mila Elegović istaknula se u masi poznatih lica, a u ovakvoj haljini nikako nije mogla proći neopaženo!

Naime, Mila Elegović ujedno i autorica teksta spomenute pjesme, odlučila je jesen začiniti novim video spotom, u koji je prenijela tematiku same pjesme.

'Kad ljubav prestane i svatko krene na svoju stranu, uvijek ostane neriješeno pitanje kome će pripasti pas i tko će ga uzeti. Obično je to onaj tko je u vezi najviše volio, žrtvovao i patio se, a možda i nije tako', ovim riječima Mila opisuje singl „Mali pas“

Glavnu ulogu u spotu dobio je pas Joker, koji se savršeno uklopio u cijelu priču oko pjesme, o kraju ljubavi, kada ostane pitanje kome ide pas.

Mila Elegović pokazala kako laje na frajere

Video spot je snimljen u suradnji sa Prvom samoposlužnom praonicom za pse u Zagrebu, a sve pod sloganom „Pronađite sebi najboljeg prijatelja“ u svrhu promoviranja podizanja svijesti građana oko higijene kućnih ljubimaca u kući, ali i na javnim površinama.
„Mali pas“ snimljen je u istom vizualnom identitetu, koji se provlači kroz sve spotove na albumu „Kradljivica srca“, a sam spot je posvećen lutalicama i psećim i ljudskim koji su zaljubljeni u ljubav.

U produkciji Kadra 22, pod palicom Denisa Lepura i Marka Stanića, Mila je snimila video spot „Mali pas“ na prekrasnim lokacijama zagrebačkog Sljemena, a kako nam otkriva zvijezda spota Joker odlično se snašao.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene