dobar glas daleko se čuje

Svjetski mediji hvale festival na Zrću, turisti oduševljeni: "Ovo nismo doživjeli nigdje"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetski mediji hvale program Festivala i ljepote Hrvatske koja je posljednjih godina postala top svjetska festivalska destinacija.

Hrvatski Fresh Island Festival koji je nedavno završio na otoku Pagu posljednjih je dana lijepa vijest u brojnim svjetskim medijima koji hvale naš Festival koji je okupio impresivan line-up sastavljen od svjetskih zvijezda. Privukao je brojne svjetske medije, kao i više od 12 tisuća posjetitelja koji su na Pag došli iz 61 zemlje svijeta. Ovogodišnji Fresh Island Festival spektakularnim nastupima zatvorili su Sean Paul i dvojac Rae Sremmurd uz čije je hitove Zrće plesalo do ranih jutarnjih sati. Svjetski mediji hvale program Festivala i ljepote Hrvatske koja je posljednjih godina postala top svjetska festivalska destinacija.

Pogledaj i ovo PR FRESH ISLAND FESTIVAL Fresh Island festival u pet dana skupio 586.000 Eura na Funderbeam platformi

Šesto izdanje Fresh Island Festivala ponudilo je najbogatiji program do sad. Fresh Island je u svom šestom izdanju ponudio šareni program koji je uz nastupe uživo upotpunio i gastro delicijama u sklopu Fresh Bruncha koji se održavao svaki dan Festivala u klubu Kalypso, a gdje su posjetitelji mogli uživati u slasnim zalogajima 50 Burgers&Champagne Bar. Svakodnevni Boat partiji, kinoprojekcija najnovijeg filma o 2Pacu, hip-hop karaoke bili su samo neki od aduta ovogodišnjeg Festivala. Na popodnevnim partijima u klubu Papaya nastupali su grime ikona Giggs, hip-hop legenda Jazzy Jeff i britanski DJ veteran Tim Westwood, koji su zagrijali atmosferu i najavili večernje nastupe najvećih zvijezda. French Montana energičnim nastupom u klubu Papaya do usijanja je doveo izvedbom "Unforgettable", trenutno najvećeg ljetnog hita, a Sean Paul je opravdao titulu najvećeg hitmakera na planetu. Klub Aquarius ugostio je hip-hop zvijezdu o kojoj se trenutno najviše priča na sceni Young Thug, a poseban su spektakl priredili duo Rae Sremmurd koji su zatvorili festival s više od šest sati skakanja, plesanja, bacanja u publiku te nastupom pred prepunim Aquariusom. O njihovu nastupu još će se dugo pričati. U klubu Kalypso na INA pozornici posjetitelje su oduševili dvojac Mike Skinner&Murkage sa svojim TONGA partijem kao i gosti iznenađenja, britanci Kojo Funds hitovima kao što su "Warning" i "Dun Talkin".

Fresh Island Festival privukao je tisuće mladih, ali i brojne osobe iz svijeta poznatih. Tako su na Pag došle članice britanske pop-senzacije, grupe Little Mix, kao i engleska glumica Ashley James, a Young Thug i French Montana snimili su i najavni video za svoju novu pjesmu. O Fresh Island Festivalu izvještavali su brojni domaći i strani mediji, a slike rasplesanog Zrća obišle su svijet, što je izvrsna dodatna promocije Hrvatske. Fresh Island izrazito je popularan u Velikoj Britaniji, SAD-u, Francuskoj i Njemačkoj, Austriji te na destinaciju otoka Paga dovodi goste iz čak 61 zemlje svijeta.

''Fantastično je! Izvrsno iskustvo, ljudi su tako sretni i atmosfera na festivalu je odlična kakvu još nismo doživjeli nigdje drugdje. Došli smo samo radi Fresh Island Festivala ali na kraju smo vidjeli i cijeli otok kao i grad Zadar koji nas je oduševio. Ovo mi je prvi put u Hrvatskoj, ali već planiramo povratak iduće godine!'' – izjavio je Khadim Bamba koji se s Paga vratio u London.

Bogati program, nastupi svjetskih zvijezda i produkcija koja ništa ne prepušta slučaju ponovno su pokazali zašto je Fresh Island redovito na listama najboljih svjetskih festivala. Registracija te prodaja ulaznica Early Bird za 2018. godinu najavljena je od početka idućeg tjedna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene