Svjetska premijera novog trailera za avanturistički spektakl „Čudesni Spider-man 2“

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi u svijetu pogledajte sudbinske događaje životnog putovanja Petera Parkera! Jedan od najvećih filmskih hitova godine u domaća kina stiže 24. travnja!

Ovim putem donosimo vam ekskluzivnu svjetsku premijeru najnovijeg trailera avanturističkog spektakla „Čudesni Spider-Man 2“! Radi se o jednom od najiščekivanijih filmova godine koji ima potencijala postati jednim od najvećih filmskih hitova godine zahvaljujući činjenici što je njegov glavni lik vjerojatno najpoznatiji super-junak u povijesti stripa! Nova kino najava (ujedno i posljednja koja će biti objavljena prije dolaska filma u kina) garantira da se radi o pravoj filmskoj zabavi koju ćemo u domaćim kinima moći vidjeti od 24. travnja kada „Čudesni Spider-Man 2“ dolazi u domaće multiplekse, 4Dx kino, IMAX kino i ostala kina u Hrvatskoj!

Pogledaj i ovo DailyBugle (Foto: PR) Spider-Man u Zagrebu Što je to jutros osvanulo na zagrebačkim ulicama?

Oduvijek smo znali da se najveća bitka Spider-Mana odvija u njemu samom: bitka između običnih obaveza Petera Parkera i nevjerojatnih mogućnosti Spider-Mana. Ali u filmu „Čudesni Spider-Man 2“, Peter Parker shvatit će da se pred njim nalazi njegova do sada najveća bitka.

Kino najava (titlana):

Super je biti Spider-Man (Andrew Garfield). Za Petera Parkera ne postoji bolji osjećaj od onoga kada se njiše između nebodera, kada ga svi prihvaćaju kao junaka i kada vrijeme provodi s Gwen (Emma Stone). Ali biti Spider-Man nije nimalo lak zadatak... jer samo Spider-Man može zaštiti svoje sugrađane od užasavajućih neprijatelja koji prijete gradu. S dolaskom Electra (Jamie Foxx), Peter će se morati suočiti sa zlotvorom puno moćnijim od njega samog. A kada se u grad vrati i njegov stari prijatelj Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter će shvatiti da sve njegove neprijatelje povezuje jedna stvar: korporacija OsCorp.

Avanturistički spektakl „Čudesni Spider-Man 2“ režirao je Marc Webb, a glavne uloge u drugom nastavku super-popularne filmske franšize ostvarili su Andrew Garfield, Emma Stone i oskarovci Jamie Foxx i Sally Field.

Film „Čudesni Spider-Man 2“ u domaća kina stiže 24. travnja!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene