Droga?

Svi se pitaju što se s njim događa – šokirao svojim izgledom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što se pojavio na dodjeli nagrada krenula su govorkanja da se opet drogira.

Eminem bio je gost u New Yorku na dodjeli nagrada 'Inovator godine' gdje su odmah krenula govorkanja da se slavni reper ponovno počeo drogirati. Njegovo ispijeno lice i krvave oči sve su podsjetile na fazu kada je bio na rubu očaja kada ga je droga zamalo koštala života, piše Billboard.

 

#wsjawards #eminem present the award to #drdre and #jimmylovine @eonline

A video posted by Jennifer Cooper (@jencooperphoto) on

Pogledaj i ovo showbuzz "Ponuda za suradnju?" I Seve je pod dojmom spektakla za pamćenje, objavila fotku na kojoj pažnju krade lik koji je ovih dana sve vratio u prošlost!

Eminem je već ranije priznao da se počeo drogirati za vrijeme snimanja filma '8 milja' 2002. godine kada je po šesnaest sati bio na setu i kada nije mogao spavati.'Droga me je skoro koštala života. Nekoliko puta sam bio na korak od smrti', priznao je Eminem u ranijem intervjuu.

Godine 2005.priznao je da ima problem i otišao je na liječenje. U dokumentarnome filmu 'Kako zaraditi novac prodajući drogu' koji je objavljen prošle godine, Eminem je otkrio da je jednom zbog prevelike doze droge završio u bolnici i da su mu doktori jedva spasili život.

'Da sam otišao u bolnicu samo sat vremena kasnije bio bih mrtav. Moji vitalni organi su se počeli gasiti. Jetra, bubrezi, sve. Stavili su me na dijalizu i doktori su mislili da se neću izvući', rekao je reper.

I od tada je čist. No,najnovije fotografije potaknule su govorkanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene