NAJVEĆI PARTY

ODBROJAVANJE Svi nestrpljivo čekaju koncert Chrisa Browna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chris Brown danas nastupa na Zrću u sklopu Fresh Island Festivala. Publika nestrpljivo iščekuje njegov koncert, a naš će vam portal i tijekom večeri donositi najnovije vijesti sa Zrća. Koncert počinje u 21:30.

Nakon što je Wiz Khalifa prodrmao Zrće, u sklopu paškog Fresh Island festivala, danas će pred tisuće partijanera na pozornicu izaći Chris Brown. Da cijeli događaj bude nezaboravan spektakl pobrinuti će se američka megazvijezda, ali i veličanstvena produkcija svjetla i zvuka na najvećoj pozornici ikad izgrađenoj na Zrću. Chris će nastupiti na pozornici veličine 15x12 metara, s ogromnim VIP platformama, a preko 120 rasvjetnih tijela uz razglas po najvišim svjetskim standardima obećavaju nezaboravan provod. U slučaju kiše koncert će se sigurno održati.

Pogledaj i ovo Amber Rose i Kanye West (Foto: AFP) U svom filmu Imena djece tetovirala je na čelo, ali ne obazire se na kritičare koji kažu da se time unakazila

Osim što je od organizatora zatražio posebnu pozornicu, jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, ima i druge posebne zahtjeve. Organizatori su tako morali nabaviti domaći med, svježi đumbir, čajnike te Fiji vodu sobne temperature. Posjet Pagu ne može proći bez specijaliteta pa će Chris najvjerojatnije probati pašku janjetinu kao što je to već učinio i njegov tim.

Ekipa slavnog pjevača za Hrvatsku imaju samo riječi hvale. 'Svi izvođači hvale naše ljepote. Hrvatska im je posebna zbog prirode, klubovi su im fantastični, publika dolazi iz cijelog svijeta i to je svima jednostavno nevjerojatno', kaže Adnan Mehmedović.

Chrisu je ovo prvi posjet Hrvatskoj, a uvjereni smo da će biti oduševljen mnogobrojnom i raznolikom publikom koja nestrpljivo iščekuje njegov večerašnji izlazak na pozornicu. Očekuje se između dvanaest i petnaest tisuća ljudi koji će partijati zajedno s Chrisom dugo u noć. Koncert počinje u 21:30, a sve možete pratiti i na našem portalu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene