Hrabra pjevačica

Folk pjevačica glavna je junakinja u akciji spašavanja!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović prva je priskočila u pomoć povrijeđenima u nesreći koja se dogodila nedaleko njezine vile u Ljutice Bogdana.

Udarac je bio toliko silovit da ga je Svetlana RažnatovićCeca čula iz vlastite kuće te sama pritekla u pomoć povrijeđenima u automobilu, a pozvala je i hitnu.

Ceca se rasplakala pred 10 tisuća ljudi!

'Na moj poziv hitna pomoć i policija odmah su se odazvali. Došli su i vatrogasci. Sve se dogodilo u nekoliko minuta. Ne smatram to, kako vi kažete, nikakvim podvigom, samo sam ljudski reagirala', rekla je Ceca za Story.rs.

Pjevačica je pomagala u akciji spašavanja mladića koji su nakon vađenja iz smrskanog automobila, prevezeni u bolnicu. Zbog tog događaja potresena pjevačica nije mogla cijelu noć zaspati, iako ju već danas čeka let za Zürich gdje večeras nastupa. Ceca kaže da ju je probudio prasak. Pomislila je da je nešto udarilo u zid njezine kuće, ali ju je osiguranje obavijestilo da se automobil s tri mladića zakucao u obližnju banderu.

'Nezgoda se dogodila u Ljutice Bogdana, ispred Cecine kuće. Vozač je automobilom udario u banderu i zadobio razderotinu glave na području čela, kao i tupu povredu lijevog koljena. Muška osoba koja ima dvadeset i tri godine te je bila na mjestu suvozača zadobila je porezotinu glave s lijeve strane sljepoočnice, tupu povredu grudnog koša i imao je krizu svijesti što znači da je moguć i potres mozga. I treća osoba imala je povredu vrata, tupu povredu obje potkoljenice i nije gubio svijest', rekla je za Story.rs doktorica Nada Macura.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene